aden_ Kızlar ne zaman yıkadınız bebişlerin kıyafetlerini ben 23 haftalık gebeyim dayanamadım şuan attım makinaya 😂 çok mu erken kilitli poşetlere koyucam zaten hepsini bişey olmaz demi
Smv aden_ bende 22 artıdayım bugün başladım valla çok kıyafet var çnki dolap içinde de olcağı için herhangi bi tozlanma vs olmaz nasılsa :) ağırlaşınca yazın sıcakta yapmak daha da zor olcak diye düşündüm
HGulsah aden_ Olmaz canım aldıkça yıkadım ütüledim dolaba yerlestırdım son posta az önce bitti🥴 Yoksa hepsı birden zor olabilir bende file bez torbalara koyacağım
Srklc aden_ 29.haftada hallettim 32.haftadayız şimdi de beşik içini hallediyorum korumalıkları filan, beyaz renkli karışık renkler ayırdım 3 4 posta yıkadım kuruyan grubu ütüleyip kaldırdım aşırı rahat oldu hepsi bir anda baya zor olacaktı
burcinvrl6006 aden_ 35-36 haftalıkken yıkadıım ben insan bir an önce yıkayıp hazırlamak istiyor sabun falan koy canım dolabına güzel koksun ben öyle yaptım
aden_ burcinvrl6006 aynen öyle düşünüyorum hastaneye gidecek olanları kilitli poşete koyacağım onların içine de bişey koymam gerekir mi acaba
csmaknc aden_ ben daha bekleyeceğim canım 7. 8 ayda yaparım önce yıkarım onları sonra görümcemleri falan çağırırım ütü işi onlarda 🙂
vgc Ben 30. Haftada yıkadım 33 haftalığım parça parça ütüledim hurçlara koydum hastane çantası hazırlarken çırpa çırpa koyacağım tekrar toz ya da kalıntı bir şey kaldıysa diye
Sultaner 34 de hazırlamayı düşünüyorum daha çok erken bide benim erken doğum riskim var ama yine de erken bebek için toz olur eşyalar poşetlesende