Ceylankosova Allah razı olsun Allahım sizede sabır versin inşallah 🤲🏻 şöyleki ben ilk bebeğimi kaybedince. Hemen genetik testler vs yaptırdık hepsi temiz çıktı elhamdülillah kan pıhtılaşması vs yok herşey normaldi ben 4 tane doktor değiştim çünkü benim ilk kaybim oduğu halde benimle ilgilenmediler doğru düzgün bilgi vermediler ben sırf bebeğimi görebilmek için 1 haftada 3 defa. Farklı doktora gittim. Adam akıllı ilgilenmiyorlar ve bu süreçte ben korona oldum hiç bir doktor beni kabul etmedi eski ozel hastaneeki doktorum kabul etti bitek Allah razi olsun ondan oda okadar dolu ki 2 hastanede çalışıyor bir türlü randevu alamıyoruz daha sonra başka. Arkadaşına bizi yonlendirdi bizi oda ayni hastanede cok iyi birdoktor bugune kadar ne testler yaptiysam herseyi istedi tekrar baktı normalde 15 gunde 1 yada ayda 1 defa muane
Gidiliyor beni 10 gün ara ile sık sık muane edeceğini söyledi ilk gittim cuma günü kan testi istedi benden . Kan sulandırıcıya başlammız lazım dedi. Kan testi sonucuna bakıcam dedi oda pazartesine. Kaldı pazartesi günü gel dedi. Bende pazartesi günü gittim bebeğim. 1 gün ince ölmüştü nasip olmadı kan sulandırıcıya başlamaya