ikimelekannesii22 ben doktorlardan yana aşırı sorun yaşadım 4 tane doktor değiştim çünkü benim ilk bir kaynım var. Bana gittiğimde bilgi hiç vermediler ben o arada korona oldum muaneye gitmem gerekiyordu ve doktor beni kabul etmedi. Sonra. Özel hastaneden eski doktoruma ulaştım allah razı olsun o beni kabul etti daha sonra ona birdaha gidemedim aşırı doluydu boş randevu alamadım son 5.ci doktorum çok çok iyiydi Allah razı olsun ondanda aynı hastanede. Benim ilk durumu. Yaptığım bütün testlerimi istedi. Normal ayda 1 defa yada 15 günde bir gidilen muaneye beni 10 günde 1 çağırdı 1 defa gittim testler yaptı cuma gunu sonuclar çıkmamıştı 2 hastanede göreç yaptığı için pazartesi günü gel
Kan sulandirici. Gerekiyorsa başlayalım dedi çünkü bütün genetik kan pıhtılaşması vs testlerimiz temiz olduğu için oda emin olmak istiyorum dedi ona göre bi kan verip yeniden test yapmak istedi onun sonucunda kan sulandırıcıya başlayacaktı ama nasip olmadı ben pazartesi günü gittim de bebeğim ölmüştü inşallah bundan sonra yaşamam ,yaşamayız