Asfgghjjcansu12 2kezAnneyim ben genelde ayran yaş ceviz fındık maden suyu badem köy peynirini çayla felan yemeyi çok seferim öyle pek dikkat etmem süt ürünlerini çocukluğumdan çok tüketiyorum ama doktor genetik de olabilir dedi çünkü bende 5 kilo 200 gram doğmuşum
MaryVenus 28 bittiginde 1015 tik. Simdi 29 bitiyor bakalim🤗Boyunu soylemedi yaa bir sorayim gittigimde🤰Tahmini dogum kilosuna da 3.200 civari dedi.
Nur-01-35 25 +2 de gittiğimde 957 gr biti 970 gr biri ogluslarin💙💙 şimdi 27+2 yiz bugün. 2 gün sonra randevum var bakalım ne kadar olmuslar
Fatmacglr Dyquu Benim zorunlu sezeryan ama Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 evet kilosu olunca zorlayabilir diyolar normal doğum için ben 5 kilo doğmuşum normal doğum ☺️
Cansu8835 nrcalk ultrason resmini görebilirmiyim 😍Maşallah siz öğrenmissiniz cinsiyeti 16haftalikken sakladı kendini göstermedi bizim fındık 🥰
nrcalk Cansu8835 bizim doktor heyecandan sadece cinsel organ resmi verdi :) Birde 4d olanı var. Orada gözükmüyor. Bizim ikili taramada belliydi, 13 haftalıkken görmüştük ama bekledik yine de emin olabilmek için. Beklemek zor oluyor, sağlığı yerinde olsunda bebişinizin bir sonrakinde görürsünüz inşallah. Ben tok ve çikolata yiyerek gittim normalde bizimkide hep sırtı dönük yatıyordu galiba o işe yaradı 🤣 🧿🧿 https://imgyukle.com/i/RuHNob https://imgyukle.com/i/RuHOLs
izemmohamed 24 haftalıkken 646 gram ve boyumuz 30 cm di. Sizce normal mi? Doktor hiç bir yorum yapmadı.
Smyye1B Serapcemre benim o hafta bebeğim 554 gramdı geriden geliyor demişti 28.ci haftada 1300 olmuş haftası önde dedi yani değişiyor alıyorlar kilo bişekilde üzmeyin kendinizi 😇
Serapcemre Smyye1B kovittendolayı iki hafta gerilik var bizim kafası haftasıyla uyumlu karnı ıkı hafta geriden:( 2.5kılo olsunda doguma kadr
BusePolat sednrbyr44 bende perşembe günü gittim tam 30 haftaliktı 1400gr 40 cm dedi 3 4 gun geriden geliyo ama çok problem değil dedi
sednrbyr44 BusePolat doktorum kilosunun iyi olduğunu söyledi ama bir haftada sadece 90 gram alması aklımı kurcaladı
Masalelif 29+3 haftalık boyu 35 santim kilosu 1392 gram dedi sizce iyi mi kizlar boyu biraz kısa gibi geldi bana