haticerabia45 Smyrclk benim 21 haftalıkken 370 Gr demişti doktor yani 19 hafta ile uyumlu demişti bende bu ayı bekliyorum çok bişey kilo aldığını sanmıyorum o kadarda beslenmeme çok dikkat ediyorum ama sağlıklı olsunlar hayırlısı olsun diyelim 🙏👼🏻
Nslhn15 Asfgghjjcansu12 sezeryan olucak sanırım doktormu yönlendirdi? Devlettemi özeldemi doguruyosun? Benimde kilosu bu sekilde ama normal yaptırıcaklsr diye korkuyorum. İlki normal olmuştu
Asfgghjjcansu12 Nslhn15 bana 34 haftalıkken sordu bende sezeryan yanlısıyım dedim sonra benim kızın ayakları rahimde kafası yukarda dönmedi birde tombul olunca doktor kesin sezeryan yapcaz dedi canım
Nuur38 Merykls 31+5 ama şuan güncel bilmiyorum 28 haftalıkken 1500gr idi 2 hafta önden gidiyormus beyfendi 🤣😍
Fatmacglr Dyquu Benim zorunlu sezeryan ama Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 evet kilosu olunca zorlayabilir diyolar normal doğum için ben 5 kilo doğmuşum normal doğum ☺️
Aayyssnn Merykls 26 haftalıkken gitmiştim, 1 kilo 100 gram ve 35 dedi, iki hafta ileriden gidiyormus 🙄💙
Nslhn15 Aayyssnn ben smdi 36+6 yım bebek 39+7 yle uyumlu kilosu 3800 civarı merak ediyorum normal dogumu baslatırlarmı suniyle yoksa sezeryanamı alırlar. Haftamı beklerlermi acaba
Zayde Tugcesevimli peki boy nazil normal mi acaba 39 haftada sezaryanimiz var acaba o zamana kadar boy uzar mi daha
Tugcesevimli Zayde Uzar tabiki dert etme kimsenin bebeği ile de kıyaslama her vücut her bünye farklı onu besleyemedigini falan düşünme sadece zararlı hicbisey yeme kola cips vs bunlar çok önemli 😓