Merhaba sizi okadar iyi anlıyorumki bende ilk doğumumda neden bilmiyorum ama hep normal olacağına emin olduğum için buradaki sadece sezeryan doğum hikayelerini okumuştum ve malesef çekiştirme hissedenler uyuşmayanlar beni aşırı korkuttu ve ben sezeryanla doğum yapmam gerektiğini öğrendim sonraki günlerim hep tedirgin geçti ve sancım olduğu için hastaneye gittim doğum için yatışım yapıldı ben gece birşey yememiştim ama sabah 7 gibi su içmiştim 10 buçuk gibi doğuma aldılar ama ben saat 10 da başlamıştım korkudan ağlamaya 😊 genel istedim eşim ve anestezi uzmanı beni spinale ikna etti ameliyat boyunca ağladım ama hiç birşey hissetmedim ve çok pişmanım 😃 stres yaptığım ve su içtiğim için çok bulantım oldu ama damar yoluyla ilaç verdiler bulantı için çok ağladığım için sanırım hafif baygın hale getrdiler beni yani tabiki şans işi doğum ama gerçekten korkacak birşey yokmuş çekiştirme hissediliyor ama birisi karnınızı sallıyor gibi sadece ben birde sıcaklık hissettim karnımda oda kum torbasıymış baş ağrım hiç olmadı birşeyler içebilirsiniz denildiğinde ve gece 1 er tane türk kahvesi içmiştim ve rezene çayı zaten ben ertesi gün sabaha kadar birşey yiyemedim gaz çıkaramadığım için uzun oldu kusura bakmayın 😊😊