Gamze1351 Rose04 bizde şafak 11 35 haftalıkken 2.500 kiloydu şimdi kaç kilo bilmiom salı günü ogrencrz ins sağlıkla alalım ins kucağımıza 🤲☺️
elif_06 Son 2 artık sancılar başladı ama acemiyim neyi nasıl yapacağim bilmiyorum tek bildiğim oğlum hareketli o hareket ettikçe ben cesaretleniyorum… 🙈🙈😔😔
minikmucizemmmmmmm northandmother Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı sağlasın inşallah 🤲🏻🤗 Tahmini hangi tarih doğum gözüküyor canım
Erayhilal Rose04 bende 35+1 deyim bana 10 mayis demisti pazartesi kontrol var bakalim her sormam da geri cekiyor tarihi bu seferde cekecekmi 😀vala keskede cekse ben cok heyecanliyim hemen kucağıma almak istiyorum 🥰
Hilozcnnn_2 Rose04 uygulamaya göre 8 ama henüz bişey yok 12nisanda kontrole gittim 10gun içinde olmazsa gel nstye bağlayalım dedi.kilosu 3.320 gramdi
Saadt Yeliz6767 adet tarihinin ilk günü başladığı tarih söyleniyor. Eskiden annelerimizin döneminde adetin bittiği günü baz alıyorlarmis. Şu an öyle değil
meir22 Rose04 Şafak 74🥰 heyecan dorukta🤗 28+6da 1182gr dı doktorum haftasıyla uyumlu dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🙏
perim93 Rose04 safak son 58 gun bakalım hayırlısıyla 31+5 teyiz en son geçen hafta gitmiştim 2100 kg 😊
Gonul-123 Ayse254 Yaa :) Ne durumdasınız peki, bebiş kanala girmiş mi? Rahimde açılma var mı nişan geldi mi ben de hiçbiri yok ta 😂