turefb Rose04 36+4 biz de, 28 nisan da kavuşuyoruz inşallah daha erken gelmeye kalkmazsa bebişim🌝😻 son 13 gün🥰, 36+2 de 2500 gramdı minnak oğluşum
[silindi] Rose04 ayy şafak 120 yarından itibaren 🤗 ama bugün doktora gittim kilosunu falan sormadım ya unuttum düşük tehlike ihtimaliyle aklıma sormak gelmedi o an sadece iyi olup olmadığıyla ilgilendim 🤗
Aloneanqel Rose04 194 gün kaldı. Zaman daralıyor ve ben iki çocuğa hayalimdeki gibi bakabilecek miyim kaygısı yaşıyorum 🙍🏻♀️
Meymiss Son 7 🥲 son günlerimiz, zaman ne çabuk geçti ya ben hamileliği çok sevdim… Bebeğimi de merak ediyorum ama bi yandan da hiç bitmesin istiyorum🐣
Sevdaorman 123456__ inşallah öyle olur 2 hafta sonra tekrar konuşuruz tarihi dedi . 37 yi atlatirsak aklımız kalmaz insallah 🥰
Melisyldzzz Rose04 ilk zamanlar bana da öyle geliyordu ama anne karnında farklı oluyor demek doktorunuz iyi diyorsa güzel düşünün kardeşim Allahın izniyle sağlıklı olur
drytcvkarsln Rose04 her bebek farklıdır.. 1 hafta onde gıdıyor bızım gelısım esım uzun boylu ilk oğlumuz da böleydı… sanmıyorum zayıf oldugunu bebegınızın genetik birazda ☺️☺️