Rose04 Doğum tarihimizi belirledik 5 mayısta inşallah kızımı kucağıma alacağım 35+2 de kilosu 2.740 gr sizlerde Şafak kaç bebiş kiloları nasıl 🥰
55busrayayla Rose04 37+4 olduk bizde kilo 3.500 dedi normal doğum bekliyoruz çatı muayenesi henüz yapmadı. Sezaryen hakkın da hic konuşmadık bir aksilik olmadığı sürece normal bekliyoruz dedi
drytcvkarsln Rose04 26 nisan inşallah planlı sezaryen benımde… en son 35+4 te gitmıstım kontrole 3005 kg dı 🌸🌸🙏🏻🙏🏻 Saglıkla gelsınler inşaallah
Semra12344 Rose04 38. Haftadayım bugün kontrolüm vardı normalde çatı muayenesi yapacaktı doktorum ama haftaya erteledi 🤷🏻♀️ Kanala girmiş ama daha kafası yerleşmemiş dedi.
Zemzemhasan 55busrayayla merhaba çatı muayenesini ne zaman yaparim dedi size acaba bende onu bekliyorumfa 😊
Rabia_K 55busrayayla Bende şuan 37+6 dayım en son pazartesi günü gitmiştim bebeğimin kilosu 3650 gram dı çatı muayenesi de oldum herşey yolunda fakat bebeğin kilosundan dolayı endişeliyim doktor 4 kiloyu geçerse normal doğum yapamazsın sezeryan olur dedi
Tomurcuk1 drytcvkarsln aynı gün planlı sezeryan oluyoruz kız mı bebişiniz:) Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Zemzemhasan Rose04 3 hafta sonra gel demisti ama rahatim iyiydi bebegide hissediyorum onun icun biraz daha bekledim
Rose04 Zemzemhasan ağrınız yoksa zaten pekde acele etmeye gerek yok kontrole gittiğinizde bakar . Hatta ben günü gününe bile kontrole gitmiyorum bi hafta uzatıyorum
Melisyldzzz Rose04 ilk zamanlar bana da öyle geliyordu ama anne karnında farklı oluyor demek doktorunuz iyi diyorsa güzel düşünün kardeşim Allahın izniyle sağlıklı olur
drytcvkarsln Rose04 her bebek farklıdır.. 1 hafta onde gıdıyor bızım gelısım esım uzun boylu ilk oğlumuz da böleydı… sanmıyorum zayıf oldugunu bebegınızın genetik birazda ☺️☺️
Zemzemhasan Rose04 aynn benimde uzattığım oldu çok günü gününe gitmedim bebegi hissetmeye basladiktan sonra 😇
Hacere Uygulamaya göre 39 tabi ama planlı sezeryan olacağı için daha günümüz belli değil bayram da da olabilir bayramdan sonra da☺️ 2. doğumum olacak bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak ☺️
Rose04 Hacere benimde uygulamaya göre 31 ama sezeryan olacağım için 05.05 olsun istedim 🥰sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah