Derininannesi_ Selam kızlar 36+1 deyiz bugün doktorum bebek cok aşağıya inmiş her an gelebilir dedi daha erken değil mi yaa sizce gelir mi ? Varmı böyle olan ?
kuzeymomsss Derininannesi_ açılmanız var mı? Bende 35+3 haftalığım 2 gün önce kontrole gittim bebeğim doğum kanalına girmiş, nstde sancım yüksek çıktı ve açılmam var. Bana da doktorum erken gelebilir dedi 😔
Eda14momyy- Derininannesi_ 36 haftaya girdik bugün Pazartesi doktorumuza gideceğiz umarım erken gelir vs demez geç gelsin istiyorum ama kızım baya aşağılar da hissediyorum tıpacı açmaya çalışıyor sanki 😂😂😍
mervesglm Derininannesi_ 36da geldi benimkide. Erken ama sağlıklı ise korkmanj gerektirecek bişey yok. Hazırlıklı olmanda fayda var.
MerveeD kuzeymomsss çatı muayenesi oldunuz mu bende 35+1 im kasıklarım ve belim cok ağrıyor nst de sancım çıkmadı
kuzeymomsss kahvesever__ kaç haftalıksınız? Benimde 29 nisanda olacak kısmetse. Tabi küçük bey erken gelmezse 🙈
Derininannesi_ Eda14momyy- bende erken gelsin istemiyorum ama 38 i bekleyelim demişti doktorum planlı sezeryan olcak cunku
kahvesever__ Derininannesi_ o zaman korkmayın panik olursanız stres ondan erken doğum olur kafanıza takmamaya çalışın ve bol bol dua edin
kuzeymomsss MerveeD hayır sezeryan olacağım gün almaya diye gitmiştim rutin nstye girdim 4 defa 100lere kadar çıkmış sancım anlamadım hiç birşey onun için açıklığıma baktılar 1 cm şuan
Derininannesi_ MerveeD oldum canım doktorum rahim yapısı öyle erken dogum görünmüyor demişti zaten normal yapamıcam bel fıtığım var gün vermişti
Zehracan114 Derininannesi_ Bizde 36+2 haftalardayız hamileliğimin başımdan beri bebek çok aşağıdaydı bu hafta kanala inmiş dedi doktorumuz bu haftalarda inmesi gerekiyormuş zaten ama bende erken olabilir dedim bazıları her an gelebilir diyor bazıları 40 görebilirsin diyor bakalım nasıl olucak 🙏Hayırla sağlıkla gelsinler.
Derininannesi_ Zehracan114 bana da kız bebek erken geliyor hazırlıklı ol dediler ama 41 de gelen kız bebekler de var bildiğim bilemedim valla öyle basıyo ki aşşağıya tuvaletten cıkamıyorm😂