Ecemselmaarslan Gamzeates oğlun kaçıncı haftada doğdu canım benim bebek erkek ama 2.hamilelik zor valla vajina ağrısi beni mahvediyo
Gamzeates Ecemselmaarslan 34te leke gelmişti açılmam vardı ciğer geliştirici vurup doğumu durdular bir iğneyle 36+4te suyum geldi doğum yaptım
Ecemselmaarslan Gamzeates benim de 32 de sancim olmuştu ciğer geliştirici olduk 38 de doğdu ama böyle sorunum yoktu tabi
Ecemselmaarslan Gamzeates canım watsap grubu kuralım mı çok güzel oluyor böyle durumlar da bir kaç kişi daha olursa benim ilk kızımda kurmuştuk çok güzel olmuştu haftalarimizda yakın
Ecemselmaarslan Ecemselmaarslan 0.5.4.6.5.4.9.1.0.9.0 numaran yazarsan bir kaç kişi daha var kurarız hemen daha kolay iletişim
Ecemselmaarslan csmaknc canım watsap grubu kuralım mı çok güzel oluyor böyle durumlar da bir kaç kişi daha olursa benim ilk kızımda kurmuştuk çok güzel olmuştu haftalarimizda yakın
Ecemselmaarslan Ysgl26 canım watsap grubu kuralım mı çok güzel oluyor böyle durumlar da bir kaç kişi daha olursa benim ilk kızımda kurmuştuk çok güzel olmuştu haftalarimizda yakın
Grenpeopl Gamzeates günümüz aynıymış bende de cok kasık ve yan ağrısı oluyor erken doğum riskim var rahim ağzı uzunluğum kısa ölçüldü insallah hayırlısı ile hayırlı zaman da sağlıkla gelir bebişlerimiz amin