Duha190 Merhaba kızlar düzenli her ay 28 günde bir regl olan birinin geç yumurtlama ihtimali var mıdır ?
Unlukacar Duha190 cabım geç olmasada erken olabilir ben 28 günde 1 regli oluyorum 9. Gğn yumurtlamam herkesin aynı değil
Ccaannsseell Duha190 canım her kadının aynı degildir bu kişisel birseydir. Kimi kadın adeti bittiği gibi yumurtlama görebilir kimi kadın adetine bir kaç gün kala yumurtlama görebilir. He evet kimi kadında 14 gün kuralı tutabilir. Ama bu tamamen kişiden kişiye değişen birseydir. Bu yüzden ovulasyon testi ile takipte bulunman senin için faydalı olacaktır.
Afraaaa Duha190 tabikide var. 28 günde bir adet olan kişinin kesin 14. Gün yumurtlamani olacak diye birşey yok. Ben 28 günde bir adet gören biriyim. Bazen 14. Gün bazen 15. Gün yumurtlama gördüm. Ve sadece 2 ay yumurtlama takibi yapabildik belki dhaa geç ve erken olduğu zamanlarda olmustur
Ccaannsseell Afraaaa kesinlikle katılıyorum. 3 ay ovulasyon takibi yaptım her ay yumurtlama günüm farklıydı. Ama adet günüm hiç değişmedi. Ve hiç bir zamanda adetime 14 gün kala yumurtlama görmedim.
Ccaannsseell Tomrishatun peki adet olmadan yumurtlama gören ve gebe kalan bir çok pcos hastası var bu nasıl oluyor açıklar mısınız ☺️ veya ayda 2 kez yumurtlama görenler oluyor ? bu tarz şeyler kişiseldir hanımefendi. Her bünye vücut farklıdır. Vücutlar kural tanımaz ☺️
Ccaannsseell Tomrishatun tamam sizin dediğiniz tezi çürütüyor bu işte ☺️ siz yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür diyorsunuz öyle değil mi ☺️
Afraaaa Ccaannsseell eğer o şekilde olsa ovulasyon testine ne gerek var ki herkes düzenli yumurtlar düzenli ilişkiye girer ve hamile kalır. Saçmalık zaten mantıklı düşünen bir insan bunları söyleyemez.
Unlukacar Ccaannsseell yaaaaa valla çok teşekkür ederim sanki ben yanlış yönlendiriyormuşum gibi kendi emin konuşuyor herkesin bir değil o total bir rakam 14. Gün olanda vardır ama herkes 14. Gün diye birşey yok
Ccaannsseell Afraaaa aynen öyle. Ozaman doktorlar yumurtlama takibi falanda neden yapıyorlar bilmem gereksiz nasılsa herkes aynı zamanda yumurtluyor 😂 bu doktorlarda hiç bilmiyorlar ya 😂😂😂
mucizeolsunn Ccaannsseell şimdi onu yazacaktım o kadar doğru ki 😄😄 tövbe yarabbim bide cahillerin kendini böyle yenilmez bi şekilde haklı sanmasına ne demeli
Ccaannsseell mucizeolsunn öldürmüyor süründürüyor 😂😂 herşeyi çok bildiğini sanan insanlara laf anlatmak imkansız. He canım he deyip geçiştirmek lazım bunlarıda işte insan belki bir ihtimal anlar diye bı denemek istiyor 😂 ama hiç bir zaman değişmeyen şey tabikide anlamamaları 😂
Ccaannsseell Duha190 canım sen ovulasyon takibi yaparak yumurtlamanı takip et. Adetin bittikten hemen sonra başla. Yumurtlama görene kadar devam et. Böyle kaba taslak hesaplamalarla işini şansa bırakma 😊
Adeka https://imgyukle.com/i/Ryi8B6 Benim ovulasyon testi mede bakabilirmisiniz çatlama mi olmuş acaba? Dün aksami değerlendirdim bugunude değerlendirmelimiyiz yoksa bir gün ara mi vermeliyim kafam o kadar karışık ki🤗🌼🙏
Ccaannsseell Adeka evet canım dün yumurtlaman bugün çatlaman olmuş. Dünü,bugünü ve yarını değerlendirmelisin. İnşallah gebe kalırsın 😊 birde tavsiyem diz dirsek pozisyonunu denemelisin. Ben ovulasyon takibi yaparak diz dirsek pozisyonu ile gebe kaldım 😊