NehirinAnnesiii ayseoznur bende 21+3 günlük hamileyim dediğin gibi öğrendiğim gibj sigarayı bıraktım 8 kilo aldim simdiye kadar
Ezonusss Vicibici bende öyleyim Ya çözümünü bulamadım dikkat etmeye çalışsam da o ödem oluyor bi uyanıyorum yüzüm gözüm şiş ellerimi sıkamıyorum değiişik
Soncul 181019 folik asit demir d vitamini multivitamin içiyodum başta bir iki ay içtim hepsi full kapasite çıktı sonra iyi beslendim annemın yanına gittim biraz şimdi sıfır ilaç kullanıyorum çok iyi hepsinin yan etkisi oluyo rahatsız ediyor insanı
Ezonusss zehraozerr sağlıklıysan dert etme bebek etkilenmesin biliyorum bazen stres oluyor insan ama olsun doğumdan sonra dikkat edersin Allah’ın izniyle 🤗
erdem_agah Ezonusss hiç dert etmeyin çocuk olunca veriliyor. yani cevremde kimi gorduysem verdi. Zaten çocuk buyutmek eger hakkıyla yaparsan cok cok zahmetli bir iş. Çocuk da çok kilo verdiriyor insana. Demek istedigim canınız ne çekiyorsa yemeye devam 😁😁
Keho2626 Ezonusss 36+5 58 ile gebe kaldım şu an 72 yim 🙈 aslında hayla sürekli kusuyorum ama yine de aldım kilo 😂
Ezonusss erdem_agah of gerçekten öyle hep dikkat ederdim çok çabuk kilo alan biriyim hiç zayıf çıtı pıtı olmadım 😄 hamilelik sağlam yaradı 😄😄😄