AselLinaMom Ezonusss 71 kiloyla hamile kaldım şuan 85 olduk 28 haftalık oluyoruz yarın 😅 aşırı aldım ve almaya da devam ediyorum bakalım kaç kiloyla doğuma giricez 🥰🥰
Soncul 181019 okadar vitamın hapına bence de normal multivitamın ıkı kutu içtim bende cocuga yarasın dıye
Soncul 181019 folik asit demir d vitamini multivitamin içiyodum başta bir iki ay içtim hepsi full kapasite çıktı sonra iyi beslendim annemın yanına gittim biraz şimdi sıfır ilaç kullanıyorum çok iyi hepsinin yan etkisi oluyo rahatsız ediyor insanı
Ezonusss Vicibici aynı benim vücudum işte. Regl dönemi bile şişerdim bir hafta böyle kilo almış gibi olurdum ödemden
Vicibici Ezonusss evet ama insanı çok rahatsız ediyor bu ödem ne yapicaz bilmiyorum. Elim ayağım zonkluyor😢
Ezonusss 181019 3 tane vitamin içiyorum gelde almaaaa kiloları e yediriyorda sürekli. Bende kilo verdikten sonra hamile kaldığımı öğrendim dediğin çok doğru
Kediannesiiii96 Ezonusss kilo almak mı? Valla kilo almak kibar kalır benim yaşadığımin yanında danalar gibi yemişim 35 kilo belki daha fazla aldım hhahs sezeyan oldum 17 şu gitti daha 3 ay oldu. İnşallah duzelicez vericez kardeşim 😂😂
Ezonusss Kediannesiiii96 vereceğiz vereceğiz 💪🏻💪🏻 İnan bende öyleyim yiyorum 🤤😄Sezaryen sonrası 1 sene de anca toparlıyormuş vücut zaten dert etme yavaş yavaş 😄
Ezgiduru Ezonusss 26 hafta 5 kilo aldım. Zaten 30 lu haftalardan sonra daha hızlı alınıyor ilk kızımda da 30 dan sonra çok almistim
Gayecik Ezonusss 25+5 8 kilo aldım sadece bunun 1 kilosu bebişim zaten 6. Ayımı doldurdum 8 kilo almış oldum dikkat edin çok şekerli vs yemeyin şeker hastalığınız çıkmasın daha çok yenisiniz sağlıkla alın kucağınıza bu arada ♥️
Ezonusss Vicibici bende öyleyim Ya çözümünü bulamadım dikkat etmeye çalışsam da o ödem oluyor bi uyanıyorum yüzüm gözüm şiş ellerimi sıkamıyorum değiişik
Ezonusss zehraozerr sağlıklıysan dert etme bebek etkilenmesin biliyorum bazen stres oluyor insan ama olsun doğumdan sonra dikkat edersin Allah’ın izniyle 🤗