Princ_mom Ezonusss 16 haftadayim miyde bulantilarindan 4 kilo verdim..ama ilk oglumda 9 ayda 19 kilo almistim…
Ezonusss bdemircioglu ay aynı ben bende ekmek yemezsem doymayacak gibi hissediyorum saçma ama gerçek 😄 aile yanında olunca dikkat edilmiyor Ya bende öyleyim vallahi
Meryemtolga Ezonusss 🥰🥰🥰 ya cok güzel. Bende filmde agac adamin dalı yani kolu koptu diye esime sarilip aglamistim yazik ona diye🤣
Haticecebrail21 24 haftalik olduk 10 kilo fazlam var doktorum ekmekten uzak durmami bol yuruyus yapmami onerdi.3 gundur uyuyorum bakalim insallah veririm🤗
Haticecebrail21 Ezonusss vermezsemi yok malesef kiloluyken normal dogum da zorlasiyormis sezeryan da🙄🤭
umayin-ucan-annesi 34+2 15kg 57yle basladm suan 72 flnm 80e ckmam umarım bende cok zayıftm boyumda uzun zayıflar daha cok alıyo bu kesın yanı umarım verirkende aynı hızla veririz😇
Yaseminirmak Ezonusss Ezonusss Ezonusss 24 haftadayız 9 kilo aldım. 21. Haftaya kadar aldım kilo son 3 haftadır almadım pek başlarda oluyor sonra yavaşlıyor gibi doktor gayet iyi olduğunu söyledi kendine stres yapma bebeğin iyi olduğu sürece hiç bir önemi yok😊
yagmur_s Ezonusss 18 +1 im 1 haftadır tartılmadım ama en son 500 gr almıştım 🤷🏻♀️ zaten kilolu hamile kaldım almak istemiyorum çok sağlıksız olacak diye. Bakalım son aylarda nolacak
Deletedmom622772 Ezonusss canım ben 20-22’ye kadar neden hic alamıyorum hatta üstüne veriyorum diye üzülürken birden kilo aldım ilerledikçe gerçekten insanın kilo alımı artıyormus simdi bile kalkıp yemek yiyeceğim 😁 şuan için 1-1.5 ay kadar daha kontrollü git derim :)
northandmother Ezonusss ahahah rahatladım benim gibilerde varmış ee 13. Haftada saçma sapan iki kişilik yiyorum kafasına girince maalesef sonumuz böyle oluyor 🤣 sağlığımız yerinde olsun bebisimiz iyi olsun diliyorum ki doğumdan sonra gider kilolar ❤️
ilkheyecanim96 Ezonusss brnim 8.haftada bulantı başladı 18de bitti normal besleniyorum AB’ye cümbür tüketmiyorum sadece dondurma tüketiyorum diğerlerini canım çeköiyor fazla yiyen biri de değilim 55 kiloyla hamile kaldım hala pek almadım göbeğimde çok yok 20+2yim ama göğüslerim büyüdü baya 😂🤦🏻♀️
Kubra-nisan Ezonusss 70 ile gebe kaldım şimdi 29 haftalığım 68 kiloyum boy da 173 ikinci olduğu için birincinin peşinden koşturmaktan bi hal düşüyorum ne kadar yesemde ama bundan sonrasını dikkat edin baya bi almışsınız
Mavistez Ezonusss ilk gebeligimde 10 kilo ikinci gebelikte 8kilo 3.gebelikte 35 haftadayim 7kilo almışım bakalm bunuda 9la tamamlarim sanırım
Limonzeytin Ezonusss 21.haftadaym 4 kilo aldm balık etliyim zaten son aylardada alırım fazla olmasa bari diyorum 😁😁 gerçi bebek ,rahim,suyu,plasenta da kilo sayılacağı için bende çok olmasa bari diyorm bakalım😁