Polyanna Ezonusss Canım ben 56 yla hamile kaldım 75im şuan 38. Haftadayım ama hiç takmıyorum doktorum sorun görmedi bu zamana kadar ☺️
Zehratay Ezonusss 30 dan sonra acıkmaya başladım oda ara ara bazı günler kriz gibi oluyor doymak bilmiyorum inanır mısın. Hamilelik öncesi gibi iştahım yok Tiroid ilacı kullanıyorum belki ondan dolayıdır diye tahmin ediyorum ama şu sıralar gece filan hep bişeyler yemek istiyor canım kendimi de çıkamıyorum canım istediği zaman yiyorum dediğim gibi ilaçtan sanırım
guzel_anne1 Ezonusss boşver verirsin hiç kilimdeydin olmasın. Ama vitaminli şeyler yiyerek kilo alırsan bebeğinde bundan beslenir daha sağlıklı ilerlersin
Ezonusss guzel_anne1 Valla hep sağlıklı yemeye çalışıyorum abur cubur hayatım dan çıkardım zaten meyve çok yiyorum bide vitaminlerim çok benim
eftelya_ser Ezonusss başladığım kilodan daha düşük kilodayım 20. Haftadan bildiriyorum bence dikkat edin kilo almasanız bile hareketleriniz kosıtlanıyor bi de kilo eklenirse vay halimize 18. Haftada çıktı göbeğim bu hafta pik yaptı sonumuzı Allah hayır etsin iştahımızı kessin amin😂
Aselimm23 Ezonusss bu akşam 19 haftalık olduk 3.300 vermişim, öğlen post açtım hatta tereddüteyim diye
Melson20 Bilenler varsa acaba yazabilirmi: herkeste odem oluyor mu acaba? Oluyorsa kacinci haftadan itibaren oluyor genelde? Ilk gebeligim, su an 17 haftaligiz, hic kilo almadim aksine 10 kilo zayifladim ☹️
drytcvkarsln Ezonusss aslında degıl biliyormusun😁😁 genlerim alıyor ne yapayım dıyorum 2. Cunku cözdum artık
Ezonusss bdemircioglu inan benimde çok iştahım açıldı garip bir şekilde tatlı istemiyordum ama ekmek yemek istedim hep sanırım bi anda o yüzden aldım cünkü öncesinde ekmek yemezdim ben 😲
bdemircioglu Ezonusss ben de ekmek yemezdim. Ekmek yemezsem doymayacak gibi hissediyorum. Ama tam tahıllı vs alıyoruz zaten doktor tüketmemi söylemişti. İçimi böyle rahatlatıyorum. 😅 Normalde de tatlı seven biri değilim. Şimdi canım hep tatlı istiyor. Şimdi ara tatil de ailemin yanına geldim burada dikkat etmek mümkün olmuyor maalesef. Bugün eve gidiyorum. Yarından itibaren dikkat edicem inşallah 😅
Ezonusss bdemircioglu ay aynı ben bende ekmek yemezsem doymayacak gibi hissediyorum saçma ama gerçek 😄 aile yanında olunca dikkat edilmiyor Ya bende öyleyim vallahi
Minnosbaby Ezonusss almaz olurmuyum canım doktorum bile mahşallah gazı almış gidiyorsun diyor 20 haftalık hamileyim 9 kilo aldım
Meryemtolga Ezonusss Aynen hormonlar yuzunden takmayacagin şeylere takiyorsun. Aglanmayacak seylere agliyorsun. 🤣