Meva34 Edabykl ben 19.günümde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim dr yok dedi anlamış değilim bide kasık ağrım var ara ara sancın oluyo bana var hibi geliyo hissediyorum
Edabykl Meva34 bence sen normal hastanede bi kan ver eger değerin az daha yukselmisse 2 gunde bir kan ver 2 kati artmasi lazim eger artiyosa 1 hafta sonra doktora git ben oyle yaptım
Meva34 Edabykl adet günümün geçmesini bekliyorum 20 sine kadar bekleyeceğim bol bol dinleniyorum kendimi yormamaya çalışıyorum
Edabykl Meva34 yani ben olsam yaptiririm su yuzden yaptir diyorum bi sıkıntı olur doktor onlem almak ister ama gec kalırsanız yapcak bisey kalmaz sonra keşke demeyin diye yoksa tabiki siz bilirsiniz nasil isterseniz
Limonzeytin Meva34 Siz 2günde bir kan vermenz lazım sağlıklı gebelk varmı yokmu diyebakmak için en az 2kat artması lazm 2günde bir. Erken olmş ama tutmş gibi duruyo yeni diye düşk çıkmş olablr.
Dlanoglr Meva34 valla canım silik çizgiyse hamilesin ben iki gebeliğimi de adetime 6-7 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı zaten adeti geçince 5-10 gün net çizgi çıkıyor erken çıkmış var bence
Meva34 Dlanoglr ben pazartesi test verdim bugğn 21 günüm adetime 4 5 gün kala yani bakalım hayırlısı inşaallah
northandmother Dadaliya ahahaha maşallah rabbim sağ salim kucağımiza alıp büyütmeyi nasip eylesin 🥰 bizde 18+2 olduk 🧿❤️