Kubra1853 sinir ya Allah’ım iyi insanlarla karsilastirsin kardeşim bak ben ilk doğumumu bu doktorda yapmıştım güzeldi ilgiliydi bide profesör ikinciye hamile kalınca bende rahim ağzı yetmezliği varya herşeyimi biliyo diye yine ona gittim ilk oglumdada çok zorluklar yaşadım 24 haftaliktim açılmam vardı kısalık 17 mm ye düşmüştü rahime dikiş atma zamanı geçti diye atmamisti halka takmıştı alttan şükür ki yata yata oğlumu 39. Haftada doğurdum
Bu ikinciye hamile olunca yine ona çok güvendim gittim bana yine halka takicam diye bekletti bekletti sonradan 24. Haftaya gelince yine sordum hocam git gide kısalıyo ne zaman takcaksiniz dedim yine gecistiriyodu valla bi kızdım sonra bana demesin mi halkanın pek önemi kalmadı artık diye ben şok tabi dikiş dedim dikişin zamanı geçti dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki senin yapacağın işin dedim çıktım gittim hemen eşim başka bi doktor buldu hemen ona gittik 25+3 te keske en başta ona gitseymisim şimdiye dikişin atılmış olsaydı bunları yaşamazdin canım dedi Allah o doktoru da bildiği gibi etsin bişey demiyorum Rabbime inanıyorum güveniyorum inşallah herşey çok güzel olacak 🤲Rabbim seninde yardımcın olsun kardeşim 🤲