SosyeteMantisi Kızlar çatlatma iğnesinin 12.günüydü Evde test yaptım silik çıktı şimdi kan verdim beta 14.98 çıktı ben şimdi hamilemiyim yoksa iğne etkisimi bilemedim yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏
Afifeelif SosyeteMantisi bu sonuca göre gebesiniz yüksek ihtimal . 2 güne tekrralayiniz testinizi.. çoğu kadında catlamadan sonra 12. Gün sonuç dugru oluyor ama bazen bu 14e kadar uzayabilir.. Rabbim güzel haberler mujdelesin sana🥰
Huriye1996 SosyeteMantisi iğne etkisi böyle değil, mesela 5,70 ya da 6 falan çıkıp ikilemde birakiyor. Hazırlan anne geliyorum diyor işte. 😀Uğraşınca inanması güç biliyorum, gözünüz aydın 💜
Meva34 SosyeteMantisi Öncelikle varsa hayırlı sağlıklı olsun inşaallah ben çatlatma iğnesi olmadım ama evde test yaotım silik çizgi çıktı 19.günümdü kan verdim beta 21.03 çıktı dr regl olmadan niye kan verdin dedi günün geçmemiş hamile değilsin dedi günün geçerse gel kan ver tekrardan dedi anladım valla bende şuan 23 günüm olmadım ayın 20 süne kadar bekle olmaSan gel dedi
designermom Var cnm 10 üzeri pozitif diye biliyorum ben de yumurtlamanın 12. Günü mü neydi 5,75 ile öğrenmiştim gebe olduğumu 😍hayırlı uğurlu olsun şimdiden
SosyeteMantisi designermom çatlatma iğnesi vurulmustuydun canım sende ben iğne vurulduğum için emin olamadım iğne etkisi geçmişmidir 😊 inşAlllah hamileyimdir 🤲
SosyeteMantisi Afifeelif inşAlllah canım 2 gün sonrada değilde yarın yine versemmi diye düşünmüyor değilim az da olsa artış olur hamileysem 1 senedir bu anı bekliyorum İnşAlllah iğne etkisi değildir 🌸
Afifeelif SosyeteMantisi çok istiyorsanız tabi ki verin ama artış oranını takip için 2 günde bir diyorlar. Yarın verin . Yükseliş varsa 2 günde bir verin.. hadi hayırlı olsun güzel anne😘🥰
SosyeteMantisi Huriye1996 çok teşekkür ederim şimdi doktorumun yanında çalışan sekreterine yazdım oda dedi idrar pozitif çıkar kanı etkilemez hamilesin dedi Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşAlllah 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin inşAlllah 🙏🌸
SosyeteMantisi Meva34 çok saçma canım öyle değer çıktıysa 2. Günde bir kan vermem lazımdı 5 üstü gebelik sayılıyor
Meva34 SosyeteMantisi İki ablam evli 5 yeğenim var bu konularda tecrübeli sayılırım anlamlarda şaşırdı biz böyle bişe görmedik belki adet üstüne gördün ne saçma dediler neyse günümün geçmesini bekliyorum ama ben hissediyorum var bişeler kasıklarım biras ağrı var tam bebeğin ilk haftalarında oluşmaya başladığı yerleşme ağrısı gibi bi düşük yaptım ordan biliyorum inşaallah regl olup oda gitmez kana karışıp😩
Meva34 SosyeteMantisi inşaallah ikimizde hamileyizdir dediğin gibi iki günde bi kan verip değerlerime bakması lazımdı düştüğümüz olduğu için dr kimyasal vs şüphelendiyse onda da yok demiş olabilir İnşaallah öyle bişeyim yoktur 🙈
Meva34 Geçen ay beta 17.03 dü ama hamile değilim ya da üzerine adet gördüm geçen aydan bu aya çok artmamış 21 olmuş anlam veremedim bu duruma 😩
SosyeteMantisi Meva34 Anladığım kadarıyla kan değerin 17 çıkmıs adet olmuşsun adet gününde mi adet oldun eğer öyleyse kimyasal gebelik deniyor ona Ve Asla 1 ay önce test yaptırıp 17 çıkıp adet olup 1 ay sonra 21 çıkmaz canım bu ay yeni gebelik oluşmuş adetine ne kadar var