Kagan_pasa2 Ben 31 haftalıgim sabahtan beri adet agrisi gibi hafif bi sizi var. Bebek hareket ettikce idrarim geliyor gibi oluyor ve kasigima baski yapiyor. Bunlar ne demek oluyor bana da yardimci olur musunuz?
Sibel01 Kagan_pasa2 idrar torbasına baskı yapması çok normal artık yerleri daralıyor ağrılarını takip et düzenliyse bi görün doktora canım 😘
Sibel01 Kagan_pasa2 yalancı sancı işte kuzum ilk gebelikte çoğu insan cahil oluyo olacak o kadar sağ salim alalım da kucaklarımıza bunlar hep tecrübe olacak işte :)
Merveky5434 Bizde 38+1 olduk bebeğim 3632 gram dün nst de sancı çıktı ama ben çok aşırı derecede hissetmiyorum bel ağrım oluyor çok nadir kasıkta da iğne batması gibi ağrı oluyor doktor suyun 1 hafta daha idare eder dedi eş de de yaşlanma başlamış dedi ama ne zaman doğururum bilmiyorum ilk bebeğim cahillik çok zor gerçekten 😞
Ilkayozer Bende 37+4 teyim benimde bir kaç gündür hafif kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi çok uzun sürmüyor ama artık bende sabırsızlanıyorum 🤨 aşşah yardım etsin
Nuranaliayaz1 Sibel01 benim 37+6 şuan bu cuma sezeryan olacağım bebeğim en son 3200 du kilosu bakalım 1 gün sonra belli olacak kilosu sağlıklı olsunda kilo önemli değil tabiki😍
Tarcininannesi Nuranaliayaz1 neden sezeryan olcaksınız??erken diil mi?? Bi sıkıntı mı var?? Merakımı mazur görün...
Sibel01 Elisadaa yakınız birbirimize inşallah alırlar biraz daha kuzum sıkmayalım canımızı sağlıklı olsunlar da 🙏