Karemela Kizlar Açelya ismi nasıl sizce ? Kizim ve oğlum illa bu ismi istiyor benimde içime sinmisti ama doğum yaklaştıkça kafamda bir acaba mı oluştu ?
Cananyildiz Karemela bizde bu ismi düşünüyoruz az duyulmus bi isim soranlara söyleyince bi garipsiyor gibi ama bizim çok hoşumuza gidiyor bilemiyorum ya napsak
Karemela Cananyildiz bizimde çevre ve akrabalarımizda kimsede olmayan bir isim ailem dışında kimseyle paylaşmadim henüz ama annem çok beğendi eşimde bana bıraktı ama aç demesinler çocuğa diyor😅 aklımı bulandirdi her isime bir lakap mana buluyorlar sonuçta.
mrs_elisah Karemela çok güzel. Gerçekten artık V lina Mina mila lila değişik isimlerden sıkıldık. Ne kadar güzel isimlerimiz var. Açelya çok güzel 🌸🌸
Karemela mrs_elisah teşekkür ederim🌸 Evet saydıklarıniz son senelerin popüler isimleri açılan postlarda da görüyorum çok tercih eden var.
Cananyildiz Karemela banada öyle diyolar ama ne isimler var zor olan uzun falan diyolar ama gakiba vazgeçmeyecegz baska isimleri benimseyemiyorum nedense 😂
Karemela Cananyildiz Aynen canim ya valla bu isim konusu çok zor içine sinmesi lazim alışıncada başka isimler güzel gelmiyor😊
Hatice_551 Karemela Çok güzel hoş bir isim hatta biz de kızımızın adını Açelya koyduk şimdi de gelmesini bekliyoruz minik çiçeğimizin 🥰