zehrakeremali Merhaba kızlar, 34+0 olmuştuk bugün ama birden suyum geldi ne yazıkki. Ciğer geliştirici iğne yaptılar dayanabildiğim kadar dayanacağım. Bebeğimin kalp atışı iyi ama korkuyorum. Var mı aynı durumu yaşayan?
Esosunannesi_ zehrakeremali ya inşallah sağ salim kucağına alırsın canım bizede haber et acilman varmı şuan hastanedemisin
2bebegimm zehrakeremali 34.den 37 kadar geldim ben suyum azalmıştı. Ciger geliştirici falan da vuruldum 37de doğdu.
mammaaa33 zehrakeremali önceden bir sorun var mıydı erken doğum riski var mıydı ? İnşallah sağ Salim kavuşursunuz
zehrakeremali Esosunannesi_ zehrakeremali suyum az değildi benim her şey normaldi birdenbire geldi, iğne de acıtıcı değildi ne olacak korkusu daha baskın şu an
tarhannrabia 2bebegimm suyunuz ne kadar azdı evde mi Geçirdiniz süreci hastanede mi yattınız bende evde takipliyim Şuan suyum çok az doktorlar çok korkutuyo bebeğin hareketlerine dikkat et diyolar çok korkuyorum 🥺
tarhannrabia 2bebegimm bu arada bende 33 haftalığım yarın ciğer geliştirici vurulucam çok acıtıyo diyolar doğru mu
2bebegimm tarhannrabia bende evdeydim. Vallahi doktor suyun cok cok az her an doğum olabilir diyordu. 4. Doz vuruldum ben iğneyi acımıyor inanin ki nornal igne yani korkmayın. Kendinizi stres yapmayın. Allah yardımcınız olsun
Alerdinc 2bebegimm 37+4 alacak doktorum beni doğuma benimde su azlığından 6 cm şuan suyum.. Bebeğiniz küveze girdimi acaba? Ve kaç kilo doğdu? Benim şuan 37. Hafta tam 3100 gram.
2bebegimm Alerdinc benim oğlumda gelişim geriliği de vardı 2 hafta. 2.480 doğdu kuvoze girmedi. Kuvozun zaten kiloyla pek alakası yoktur. Cigerleri gelistiyse kuvoze girmez.
ikicocuklubiranne Alerdinc bende 37+3 te alındım aynı durumdan. Oğlum 3100 doğdu. Odaya çıktığımda yanımdaydı çok şükür. Sağlık sorunu olmadığı sürece ki olmaz İnşAllah hemen veriyorlar yanınıza ☺️
Ikinciyeanne @zehrakeremali inşallah 36 37 haftasini tamamlar kilosu durumu iyidir belki 34.haftada baya ileri bi hafta inşallah sıkıntı yaşamazsınız
Esosunannesi_ zehrakeremali hadi hayırlısı canım stres yapma korkmada bişey olmaz Allah’ın izniyle ❤️bnde 35 haftaligim karnım okadarrr asagiladi ki geldi gelecek resmen sancimda çok oluyor bakalım nolcak