Extreme34 Raem zayıf mi dedi?Saçmalamış bence,benim 35.haftamda 1950 gr benimki zayıf evet doktorum da söyledi,2400 civari olması gerekiyor bu haftada dedi.Arti ikiz diyorsunuz,gayet güzel kiloları sıkmayın canınızı,sağlıkla gelsinler😌🙏
Deniz9306 Raem ksık agrınız falan varmı. Ben agırlaştım bende mi sıkıntı var anlamadım 29+3 haftayız ikizlere gebeyim.
Raem Deniz9306 çok az arada oluyor yorulduğumda daha fazla oluyor gün içerisinde ev süpürüp sildiğimde çok ayakta durduğumda ağrım fazla oluyor
Nidakilic 33+2 deyim kızımın biri 2170 kilo diğeri 1960 doktor normal dıyor ama bana az kılo alıyorlar gibi geliyor?
Aysencim Raem benim tek bebek canım, 34+3 te gittim yani 2 gün önce. 2750 dedi kilosuna banada bu kilo fazla geldi. Senin ikiz ya ondan zayıf olmaları normal değil mi
Rumeysaaa1 Bende bugün gittim 31. Haftamdayim doktor baya korkuttu biri bi hafta önden gidiyomus digeri 2 hafta geriden aralarinda 500 gram fark var yakin takibe alincaksin dedi benzer durum yasayan varmi aglamaktan bi hal oldum
Raem Rumeysaaa1 bana da birinin karın çevresi dar demişti ama çok şükür şu an bir sıkıntımız yok doktor değiştirin derim benim ilk gittiğim doktor ikiz olduğunu bile bilememişti.
seon90 Raem kuzum maşallah iyi kiloları yani bide ikiz sonucta.ikiz bebekler genelde minyon oluyor sonradan gelişiyorlar
Raem seon90 öyle denilince takmıştım biri 1 hafta da 46 gram almıştı sadece ama bir hafta biri bir hafta biri alıyor.
seon90 Raem kuzum hergün blendır makinan varsa süt muz ceviz karışımı hazırla iç.kabak çekirdeği ye.ama bazı kilolalar ne kadr yersen ye bebeğin kilosu genetik olabiliyor.