Sumiire Deletedmom_110 ☺️☺️ son 99 olsun post acıcam 90 olsun 60 olsun diye diye son 15e geldik çok şükür her an bekliyoruz hanfendiyi gelesi yok 😅
Deletedmom_110 Sumiire çok çabuk geçiyor demi daha dün öğrenmiştim ağlaya ağlaya ne hâle gelmiştim şimdi 26 olcaz bu gece.😇 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 💗
Sumiire Deletedmom_110 aminnn inşallah🥰🥰 ay sorma 99 a kadar sanki hiç geçmiyo gibiydi sonrasında ha 24 olsun 30 olsun diye diye su gibi gecti hayla inanamıyorum bukadar çok yaklaştıgıma rüya gibi geliyo gidip gelip kıyafetlerine bakıyorum bunlar benim kızımın mı diye rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 🤲🤲
kahvesever__ Deletedmom_110 hamileliğim zordu mide bulantılarım halsizlikler sonra onlar geçti karnım büyüdü ve ellerim ayaklarım şişti uyuştu uykusuzluk fallan oğlum da da böbreğin biri yokmuş onada çok canım sıkılıyor çok ağladım açıkçası ama evladım için toparlanmam lazım
Deletedmom_110 Sumiire Benimkide kız kıyafetleriyle aşk yaşıyorum elbisesini gardoap aynasına astım babasıyla sabah akşam seviyoruz bandanaları minnak ayakkabıları Allah im şükürler olsun diyorum🤲❤️ Rabbim isyeten herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin😍
zeynepdurunun_annesi Deletedmom_110 97 yiz biz de 🌸 bazen zaman çok hızlı geçti gibi hissediyorum bazen de neden geçmiyo bu günler diyorum 😂
Deletedmom_110 zeynepdurunun_annesi aynı bensin😅bende öyle diyorum temmuz anneleri olarak sanırım hepimiz çok heyecanlıyız💗
Sumiire Deletedmom_110 ay aynı aynı ya düşündükçe sabırsızlanıyorum ben bandana bone alcıcam ama güvenilir site bulamadım sen internetten mi aldın çarsida aradım aradım yok kaç yer gezdim
Deletedmom_110 zeynepdurunun_annesi çok şükür bir sorun yok bel ağrıları kramplar dışında magnezyum kullanıyorum iyi geliyo ağrılara bebeğimin cinsiyeti kız 💗sizinki nasıl gidiyor cinsiyet ne
zeynepdurunun_annesi Deletedmom_110 İyi çok şükür bizim de cinsiyetimiz kız 🌸 ağırlaşmaya başladım artık o beni zorluyor onun haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür 🌸fazla hareket edince nefes nefese kalıyorum eskiden 57 üzerine çıkmamıştım şimdi 66 oldum kendimle yabancılaşıyorum 😂
Deletedmom_110 Sumiire instada durununbandanaları var aşırı güzel kaliteli ve uygun fiyatlı tavsiye ederim💜bebek mağazalarından da aldım beğendiklerimi💗
Sumiire Deletedmom_110 ben bi türlü bulamadım dediğin sayfaya bakayım sen ordan mı aldın kumaşım olsa bende dikcem de kumaşım yok
Nermin_nur1 Deletedmom_110 son 99 demeye 5 günüm kaldı benim bugünlerimize çok şükür darısı kalan zamana sağlıkla ve zamanında gelsinler inşAllah 💕