Yaseminirmak Hafta hamile olan annişleeer gelin neler hissediyorsunuz neler yaşıyorsunuz anlatııın🥰🥹🤍💙😻
mucizem42 Yaseminirmak şükür iyiyiz bu hafta daha net hissediyorum hareketlerini bı sikintimiz yok çok şükür 🙏
Gamzeates Yaseminirmak 24+4 olduk pruloton iğne başladık erken doğum önleyici haftada iki kez nst de sancım cıkmıstı biraz da enfeksiyon var onun dışında iyi ol aya calısıyoruz bebişim iyiymiş gelişimi suyu vs herşeyi ama benim dinlenmem gerekiyor üç yasında oğlum var annişim yakın allahtan 🙈 böyle idare ediyoruz bakalım sizler nasılsınız
Moonlight1 Yaseminirmak yarın şeker yüklemesi yapılacak bebeğin suyu fazla dedi doktor bugün biraz bu beni korkutuyor 😔
Ozlm0916 Yaseminirmak şükür iyiyiz bebeğim çok hareketli 🌸🤭 haftaya kntrolumuz var bebeği çok özledim hemen görmek istiyorum 🤗👶
Melisa0002 mericherry bende de çıkmıştı, 1 aylık ilaç tedavisinden sonra geçip gitti. Merak etmeyin, iyi olacak
ankakusu_2022 Benim de 25+2 tetenoz 2 aşısı olduk, iyi gibiyiz çok şükür yoğun iş temposunda çalışıyorum artık yorulmaya başladım, bacak ve bel ağrım çok kötü, bebeğimin hareketlerini az da olsa hissetmeye başladım 🥰
Gamzeates Yaseminirmak ya 😔 yapmayın. Böyle dooğumunuza gelicek mi inşallah geldiğin de bolca vakit geçirirsiniz arıyor insan tabii 😔
birmelekannesi0 Yaseminirmak bizde 24 haftalık olduk bugün, şükür iyiyiz kızımla 🧚🏻♀️ Ama arada bi ağrılarım oluyor magnezyum başlamam lazım sanırsam doktorumla görüşüp ona başlamayı düşünüyorum, ay sonunda inşallah şeker yükleme testi yaptıracağız bakalım 🥲 bizde durumlar böyle 🤲🏻
Deletedmom622772 birmelekannesi0 ay tavsiyem şase değil tablet yazdırın tabi kişiye göre değişir ama magnezyum toz şasesi (genelde öyle veriliyor) tatsız bir şey çok değişik herhangi bi tadı yok su gibi içmek gerektiğinden ben içemiyordum şimdi tablete geçtim aklınızda bulunsun 😁
Yaseminirmak birmelekannesi0 bende 24 haftalığım ama bnaa şeker yükleme testi yapmadılar yurt dışında farklı işliyor sanırım başka bi arkadaşıma yapmışlardı çoğu yapmadı diyor çoğu yaptı neye göre yaptıklarını anlamadım açıkçası
Yaseminirmak Gamzeates yurt dışındayım, gelmeye çalışıcak bi aksilik olmazsa yine de kendimi en kötüsüne hazırlıyorum 🥹
birmelekannesi0 Yaseminirmak bende yaptırma taraftarı değilim aslında ama ailemde şeker hastalığı olduğu için yaptırmak zorunda gibi hissediyorum çocuğuma birşey olmasın diye doktorumda yap dedi bakalım