N_75 Haftada olup açılması olan anneler doğum en eç ne zaman başladı başına böyle bişey gelen var mı rahim ağzı yumuşamış 1cm açıklık var dedi çarşambaya kadar gelir dedi ama ne zaman gelmek ister acaba
Minnosunannesi11 N_75 36+6 haftalık gebeyim bugün çatı muayinesi oldum benim de 1 cm açılmam var doktor beklicez 2-3 hafta da olabilir dedi.
N_75 kuzeymomsss valla bilmiyorum ki çarşambaya kadar gelir çarşamba günü hazırlıklı gel dedi bakalım hayırlısı
Nuraykk zedan1903 böl merdiven çık hurma ye, ve ayıptır söylenmesi ama cinsel ilişki de açılmaya sebep oluyor
Semanurelkun N_75 geceleri adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo sabaha çıkmam diyorum ama sabah bi uyanıyorum sanki hamile bile değilim öyle rahatım gün içinde de kramplarım oluyor o kadar
kuzeymomsss N_75 bende sezeryan olacağım 29 nisana gün almıştım ama nstde sancım çıktı alttan baktılar 1 cm açılmış sonra doktorum yakın takibe alalım dedi ondan öncede gelebilir bol bol dinlen ayakta kalma ağır iş yapma dedi bana da
Nurdrmz_24 N_75 ay aynı durumdayızz 38. Haftamdayım dün gittim 1 cm açılma rahimde yumuşama var haftaya salı gel bakalım olmadı suni sancı yaparız dedii hadi hayırlısı olsun senin içinde umarım kendi sancımızla doğururuz
Zeynepmum kuzeymomsss herhangi bi şikayetiniz olmadigi ve riskli gebeliğin yoksa normalde bakilmiyor çünkü
zedan1903 Nuraykk olmuyo baci ya hepsini denedim herkesin onerdigi bi activating labor videosu vardi onuda yaptim yalandan et kesigi oldum bi de kac gündür 🤣🤣 hurmada yiyorum yiyorum ama kilosu 100 kusur lira nere kadar yiyebilirim hicbi fikrim yok🤣