dnzm1 Gebelik zehirlenmesi yasadım apar topar sezeryana alındım bebeğim dört gündür küvezde bi umut istiyorum yaşayanlardan
sansli_anne dnzm1 Allah sabır versin öncelikle uzulmeyi hemen bırak sütün gitmesin ve hissetmesin 😊 ben 27+6 ile doğum yaptım 55 gün Küvez de kaldık sabır ve dua herşeyin ilacı sen güçlü ol ki oda güçlü olsun ve sütün çok önemli sütünü ver ki biran önce iyileşsin şuan yanimda çok şükür hastaneden çıkalı da 20 gün oldu çok yeni sayılır çıkması Allah biran önce kavuşmayı nasip etsin yavrunla zorlu bir süreç ama dayanmak zorundayız anne olarak 🌸❤
T1996 dnzm1 canım benim arkadaşım aynı haftada erken doğum yaptı bi anda, iki ay küvözde kaldı miniğimiz şimdi çok sağlıklı eve de geldiler bi kaç hafta oldu her şey yolunda hiç korkma dua et bol bol sende sağlıkla eve getir bebeğini tez vakitte inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zeynepkdr sansli_anne Benimde erken doğum riskim var bebeğiniz sağlıklıdır inşallah şuan bende sizden dua bekliyorum aynı durumu bende yaşayabilirim her an 😓🌸
dnzm1 T1996 inşAllah bizde en kısa zamanda sağlıkla evimize geliriz çok üzülüyorum elim boş karnım boş
AysunUgur dnzm1 Allah sizi tez vakitte kavuştursun inşallah 🤲🏼 Onlar göründüğünden daha güçlü kuzum, iyi olacaktır Allah’ın izni ile
3oglanannesi dnzm1 28+5 te doğum yaptım ikizlerimi 6 yaşını bitirdiler korkmayın dua edin bol bol rabbim size bağışlasın
FHKK dnzm1 Rabbim sana bağışlasın canım inşallah moralini çok yüksek tut. Gebelik zehirlenmesi nedir neler oldu anlatır mısınız?
Hande1nur dnzm1 sakin üzülme stres yapma bebeğine yansır,bol bol dua et bende şimdi sana dua edeceğim okuyacağım.29 haftada doğum yapıp bebeğine saglikla kavuşan çok üzülme sen,Allah yardımcın olsun aklına kötü bisey getirme
sansli_anne dnzm1 kusma reflu olduğu için olabiliyor benim kızım da öyle olmuştu dualarım seninle Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🌸
T1996 dnzm1 canım benim öyle düşünme elin boş değil o senin bebeğin sana geleceği günü bekliyor o da rabbim daha kötüsünden korusun hızlıca çıkar evine gelir inşallah küçük melek sen üzülme ama :(
Funday35 dnzm1 Rabbim şifa versin yavrunuza tez zamanda sağ salim sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🤲🏻 Benim arkadaşım 27 haftalık doğum yaptı şuan kızı 2 yaşında hiç üzülme Allah’ın izniyle kavuşursunuz inşallah