Elcnerdgn Bende 3ünü kullandım bir ara ama progestan sadece 1hafta kullandım suan tek asprin ve clexane iğne kullanıyorum. Bu aradatavsiyem asprinle kan sulandırıcı aynı anda kullanmayın en az arasından 2-3saat geçsin derim. Ben sabah asprinimi iciyorsam akşam iğnemi vuruyorum ☺️
Selinismet Elcnerdgn bende iğneyi akşam 8de vuruyorum canım aspirini de akşam 11de içiyorum haftaya doktora gidicem progestanı belki bıraktırır
0581 Bende yaklaşık 3. Aya kadar progestan kullandım pruluton iğne de kullandım 2 aya yakın haftada bir kez olarak 4000 cleaxane 100 lük coraspin 🤗 Ama şuan sadece iğne ve coraspin kullanıyorum inşallah Doğuma kadar iğne olucam coraspin de doktor söylediğinde bırakıcam Allah şifa versin hepimize
semazkcblc Selinismet tabi tedbirli olmakta fayda var hiç canını sıkma içini ferah tut yerleşmeden dolayı da olabiliyormuş böyle şeyler. Benimde bi kere olmuştu çok şükür bi daha olmadı sen yinede kendini yormamaya çalış olabildiğince yat,dinlen😊
Selinismet semazkcblc iyi akşamlar bu akşam iğnemden sonra kan geldi iğne yayılmıştır dimi ? Çok tedirgin oldum 😔
semazkcblc Selinismet bence ihmal etme doktorunu bilgilendir veya gidebiliyosan hastaneye git hemen. Kanama, lekelenme ihmal edilebilecek veya ertelenebilecek şeyler değil
DilaraNefes Kızlar ben progestan kullandığım için annem coraspini kullanma lekelenmen bitsin öyle kullan dedi doktoruma da sordum o da tamam öyle yap dedi ama ben kararsızım kanım yeteri kadar sulanıyor mu bilmiyorum sadece progestan kullanıyorum sizce devam edeyim mi ya