sifirbes Kızlar meraba 5 aylık hamileyim basur oldum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ne yaptıysam olmadı hamile olduğum için ayrıca zorlanıyorum lütfen bilen olan varsa tavsiyelerinize ihityacım var
Ceren_86 sifirbes aynı sıkıntıyla ugrastım.Doktorum proctolog dıye krem verdı bide fitil..Sıcak su iyi geliyor..Eğerki hemoroıd memesinde Kanama olmuşsa sirkeyi pamuğa döküp sürdüm.
haticekzgc sifirbes Geçmiş olsun çok hemopropin krem tavsiye ederim bende 6 aylıkken olmuştum kısa zamanda geçirdi
kubrnl sifirbes Çok çok geçmiş olsun canım hamilelik döneminde olan bişi maalesef benimde başıma gelmişti ilaçta kullanamamıştım doğal içerikli bi krem buldum en son hem ağrılarımı geçirdi hemde iyileştirdi
direncc sifirbes doktoruna danışmadan hiçbir şey yapma derim ilaç vs. Bu zaten olağan bir durum yani gebelikte olabilen hatta doğumdan sonra da olabilen bir şey maalesef
ahmetinoznuru Ceren_86 kremi kullandınız mı iyi geldi mi aceba bana da verdi 36 haftalığım ben o uzun ucuyla süremedim elimle sadece o şişliklerin üzerine sürdüm bir kere sonra bıraktım bi de hap verdi ama kullanmak istemedim 😑
kubrnl sifirbes Yok canım tamamen temiz içeriği bende eczacı tavsiyesiyle almıştım zaten bi sorun yaşamadım