Edabykl Kubrailkan bende bunlari alabildim bide saat 1 de gittim yine bise almamislar çok 🙈😂 https://imgyukle.com/i/RrnYqQ cinsiyetimiz belli olmadigi icin hep ortak renk almaya calistim 🌸🙈
Kendineanne Turkaninalli bebek bakım örtüsünün 60*90 cm olanları var e bebek ye kendi markası 80 tane var içinde ben ikiye kesip kullanıyorum yeterli oluyor deneyebilirsiniz
Guzelhayat Turkaninalli bu minionsunki nasıl bisey uzun bildigimiz ortu gibi mi yoksa kucuck kucuk mü ben kundak için istiyorum
-Rapunzel- Sule_55 ben normalde tayt kullanmıyorum ama hamilelikte görünce almak istedim. 55 kiloyum bacaklarım kalın değil 1.60 boyum m beden aldım . Eve geldim denedim çok rahat ve beden konusunda da sıkıntı olmadı.
ahmetinoznuru Kubrailkan aaa ben unuttum bugün A101 günüydü di mii 🤦🏼♀️🥺 her gün 9 da kalkan ben bugün 11 e kadar uyudum ve tamamen unuttum
Mavininbiri Beyzossb Bende 2′lı cam biberon Nohut battaniye 5′lı hastane çıkışı 5′lı ağız mendili aldım
Smyeclk Beyzossb bende biberon aldım inşallah sağlıcakla dünyamıza gelirler de kullanırlar bebişlerimiz
Funday35 Mavininbiri Gelmemiş mı kalmamışmı annemde gitmiş yokmuş depoya bakmışlar çıkarmayı unutmuşlar yoksa oda alamıycaktı. Teşekkür ederim inşallah 🤲🏻☺️
GulnazYuldasova Muslin battaniye banyo havlusu çorap 3 lü penye battaniye aldım badi almaya gittim bitmişti