Exa33l Es00raa benim sancıyı geçtim yerleşme kanamam bile olmuştu 😌 stres yapma inşallah size de nasip etmiştir Allah 🙏🏻
Nisandua1 Exa33l Nasıl oldu bende çatlatma iğnesi olalı 16 gün oluyor 12nci gün 1,2 damla pembe leke geldi ondan sonra hep beyaz Kasık agrım var farklı birşekilde ve göğüs hassasiyeti
Es00raa Exa33l amin cnm bnm insalh sadece adet olucam diye korkuyorun cunku dizlerim kasik agrim akintim hep adet sancisi
Exa33l Nisandua1 benim hafif kahve idi pembe ve kahvemsi oluyormus yerleşme kanaması zaten.. böyle topluca bir bölgede değildi seyrek seyrek damlalar halinde idi iç çamaşırımda..
TubaDMR4 Es00raa daha önceden yapmamıştım hiç ama yaptığımda silik çizgi çıktığında kan verdim hemen betam yüksek çıktı yani iğneden iki hafta sonra hemen öğrendim hem kanda hem idrarda
minisinannesi07 Es00raa 3 Şubat iğne günüm 14 şubatta test yaptım pozitifti tam 11 gün sonra, kanda da pozitif çıktı aynı gün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
yuksell07 Es00raa iğnenin etkisi 10 gün sururuyor ve sizin testlerinin zaten baya belli hamilesiniz bence
Es00raa yuksell07 insalh cnm bnm hic uyuyamadim gidicem birazdan saglik ocagina🥰insalh rabbim hepimize gonlumuzdekini hayirlisyla nasip eder
Es00raa Kizlar gittim saglik ocagina testi gosterdim gebeleik var fakat silik cizigi var dedi silik cizgi problem olurmu acaba