Es00raa Meraba kizlar ovitrelle ignemin 11.gunu sabah oyle bi denemek amaciyla test yaptim 5 dk icinde pozitf gordum 11.gunde igne etksii olabilirmi qcaba yardimci olurmusunz
umutluannee Es00raa canm ıgne etkisi dır biliyorum cunku gecn yıl bende olmuştum doktorum 12 gun srcgını soylmıstı ve bn 15 16 gibisi yaptım cıkmıdı 22 gunde pozitif grdum
CansuDRY Es00raa Ben varım.🙋🏻♀️Ama o kadaaaar silik bir şekilde gördüm ki. Benden başka kimse göremezdi. Ben de 2 yıl boyunca defalarca test yaptığım için hemen fark ettim. Ben iğneyi vurulduktan 2 gün sonradan itibaren test yapmıştım. İğne etkisini rakip etmek için. 10.gün test tertemizdi. Sıfırlandı. 11.gün akşam pozitife döndü.
cgnduru Tusami 10. Günden itibaren azalıyor canım etkisi herkeste farklı olabilir kan verip saglik ocağında dusuyomu cikiyormu takip edebilirsin.. ben vurduğum zaman 12. Gün yapardim direk negatif çıkardı inşallah vardır ❤❤
Es00raa umutluannee yaa masalh canm inslah bende de oyle olur rabbim hepimize nasip etsin Sen hangisini vurdun canm igne olark
Exa33l Doktorum 10 günde negatife dönüyor demişti.. 11. Gün test yaptım pozitif sonra iki gün daha yaptım pozitif ☺️ Sonra tabii koşarak kan verdim oradan da sonuç alınca hamileyim dedim 🥰 inşallah sizinde öyledir.. biz şu an 29 haftalık olduk.🧿🙏🏻
Es00raa Exa33l yaaa masalh size ya bn az once bi doktora sordum 11.gun diye igne etkisi olabilir diyo adet gecsin oyle yapin diyo qdetime heniz 9 .10 gun var
Es00raa Exa33l cnm bugun 14.gunum yine yaptim pozitif gordum adet olucakmisim gibi sancim var ne yapmaliyim size
Exa33l Es00raa ben benim doktorun verdiği tarihte yaptım iğneden sonra şu gün yap demişti hatta aşırı Silikti hayalet çizgi gibi ondan doktora bildirmedim beynim uyduruyordur sandım 😂.. 2 gün arka arkaya yaptım ve her gün biraz koyulaştı ☺️ Koyu olunca testi yolladım mesajla doktoruma kan ver dedi ve o gün beta hcg yüksek çıktı tebrik etti ☺️ İnşallah sizinde öyledir 🙏🏻🧿 rabbim nasip etsin isteyen herkese 💐
Es00raa Kizlar bugun yine yaptim 12.gunum simdi yine pozitif gordum normalmi ya Boyle umitlenmekde istemiyorum acikcasi
CansuDRY Es00raa Bebek tutunurken normal o sancılar. İlk zamanlar, kendinizi fazla yormayın. Kanama falan olmadıkça yapacağınız hiçbir şey yok başka. Hayırlı olsun. Doktorunuza bilgi vermediniz mi? Kan vermeye çağırmadı mı?
Es00raa CansuDRY adetin gecikince gel dedi cnm yarin gidip Kan vericem iste yinede niyeyse hep bi korku var icimde