Lulikli canım gaz sıkışıyor ve o gazi çıkartmak için ikindigi zaman makatini sıkıştırıyor ve ne kaka ne gazını cikartamaz. Önce gazını yumuşatman lazım damla olsun masaj olsun sıcak havlu olsun bunlar işe yarıyor. Sonra ikinmaya başladigi zaman sırtını göğsüne yasla gövdeni biraz arkaya yasla iki bacağını tutarak yukarı kaldır poposu biraz havada olacak o pozisyon müthiş güzel kakasini öylece yapabilir. İstersen prema sundarinin yotubede tuvalet eğitimi vidyosunu izle orda anlatıyor ben öylede yaptırıyorum kakanin arkasından gaz çıkıyor çok rahatlatıyor. Cerrahlik işiniz yok ama genede götürün. Gazi sıkıştığı için yavrum daha ayarlamayi bilmiyor ki makatini kasıyor ondan çıkmıyor. Çok zorlanıyordur fitil al canım glisirin onu kullan damla işe yarayana kadar ben onuda kullandım çubukta yaptım hiç yapamıyordu çünkü alışır bilmem ne dediler hiç alışma olmadı bak gazini çıkarmaya başladığı için kakada gelmeye başladı kendi kendine günde üç dört defa yapmaya başladı çok rahatladık kaka için iknmaya başladığında anlıyorum iggg iggg sesde yapıyor hemen dediğim pozisyonda tutuyorum çıkartıyor