Serife-57 Bir aylık bebeğim var ama gazını çok rahat çıkarıyor kakasinida hep yapıyor ama doktor kolik dedi çıkarsa da ağrısı olur dedi sab simplex alsam ise yarar mı ağrısına kullananlar varmı ağrısına iyi gelen
Lulikli Serife-57 ben nurse harvey kullanıyorum Ama bitince sab simplex alacağım o da bayağı iyi diye okudum
FusunF Serife-57 bende kullanıyorum ama anlamadım iyi mi geliyor mesela dün kullanmadım denemek amaçlı kullandığım zamanla aynı çıkarıyor 🤷♀️
Serife-57 Lulikli gaz çıkarmasına mi iyi geliyor acaba yoksa agrisinada iyi geliyor mu benimkinin gazı her türlü çıkıyor
Serife-57 Melek141120 bendede bio var ama onu kullanmadan öncede aynıydı gazini çıkarıyordu anlamadım iste kararsiz kaldım
Lulikli Serife-57 bio gaia bağırsak düzenleyici canım gaz damlası değil. Biz de kullanıyoruz ama kaka yapmama durumu var onu düzenlemesi adına
Burcu1562 Nurse damlayı kullanıyorduk sab simplex damlayı önerdiler 2 gündür kullanıyorum bebeğime hiç iyi gelmedi sanki gazını çıkarsa da karnı gurulduyor sürekli ağrıyo karnı belli uykusunda bile ıkınıyor ağlıyor 😔 eski damlamıza döneceğim bende, 😔
Nilufar_1996 Lulikli biogaia hem faydasız hem içinde beş damla var şişeyi boş şişirmisler bize bir haftaya bile yetmiyordu hem hiç faydasını görmedik. Size kaç güne yetiyor biogaia. Sab simplex de veriyorum onunda faydasını görmedim ama aldık bı kere daha bitmedi bitsin almam iki damlayı dönüşümlü veriyorum agulinenin faydasını gördüm sadece sab simplex verirken fayda etmiyordu gene gazını cikartamiyordu sıcak havlu yaparak rahatlatıyorduk. Şimdi uyanınca hafif bir masaj ve bacak hareketiyle gazını çıkartıyoruz
uckedibirbebek Serife-57 biz kullanıyoruz. Normalde gazını kakasını çok rahat yapıyor. Ama belli saatleri vardı bir başlıyordu ağlamaya 1 saat kesintisiz ağlıyordu. Sab simplex bu ağlamaları bizde kesti. Ama gazını ve kakasını yine aynı oranda yapıyor
Serife-57 uckedibirbebek benimde orantısız bianda ağlamaya başlıyor yani böyle biyerde sakin bı şekilde yatmıyor en fazla iki üç dk sürüyor
Nilufar_1996 Serife-57 pek işe yaramadı bayada pahali damla aguline diye bir damla var Trendyolda onu kullanıyoruz o bize yaradı yoksa kakasini da gazini da cikartamiyordu her gün çubukla uyardık ne zordu. Bu damla sayesinde kendisi yapıyor kakasını da gazını da çıkartıyor. Hem Uygun hem gerçekten işe yarıyor
Nilufar_1996 Lulikli bir iki gün yapamadığı zaman çok huzursuz oluyordu karnı sisiyordu çok uyuyamadan ikinip duruyordu kulak çubuğunu bebek yağına bandirip makattan uyarirdik öyle bı kaka çıkıyorduki 🤦🏻♀️ sulu zaten on u bile yapamazdı aguline veriyorum arık günde iki üç kez yapıyor gene ikiniyor ama yapıyor gaz çok fazla her uyuyup uyandığı zaman en az 15 kere gaz çıkarıyorus sadece bacaklarını az bı karnına bastırınca çıkartıyor kendi kendine de uykuda çıkartır
Lulikli Nilufar_1996 lactahol diye bi ilaç söyledi tanıdık doktor sizin ilaçla aynı içerik kararsız kaldık biz de. Çok sancısı var sab siblex başladık bugün ama pek işe yaramadı gibi bebeğim doğru dürüst uyumuyor ağrıdan yatırdığım gibi sıçrıyor çok zor gerçekten bu iş
Nilufar_1996 Lulikli hiç kaka yapamıyordu günde iki üç defa çubuk veya fitil yaptığımız olurdu çok şükür ya bari ona iyi geldi. Gazını da baya yumuşatıyor çıkartıyoruz. Gündüz uykusu çok az bizimkinin ama gece deliksiz uyur iki üç saatte uyanıyor emmek için tekrar hemen uyuyakaliyor.
Nilufar_1996 Lulikli sab simplex bize iyi gelmedi onu tek verdiğim zaman gazını bile cikartamazdik ikinmaktan kıpkırmızı oluyordu faydasını görmedim ama bitmedi hala veriyorum bitince almam bı daha
Nilufar_1996 Lulikli ancak kucağınizda uyur göğsünuze yatırarak piş pişleyerek uyutmayi deneyin sancidan uyuyamadigi geceler hep öyle uyuttum göğsümde sakinleşip uyuyor bende uyuyorum öyle
Lulikli Nilufar_1996 biz de nurse kullanuyorduk bakalım sab simplex e bugün başladık. İnşallah işe yarar az paralar değil