Suleehamdi Kızlar selammmm… 11 Nisan da Regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Bir belirti de yok sadece çok fazla göğüs hassasiyeti oldu.(mart ayında da olmuştu hassasiyet). Sizde gebelik testi yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim 1 hafta kadar daha bugunle birlikte 3 gün olacak. Normalde adet günüm hiç şaşmaz hep günün de gelirdi. Ümitlenmek de istemiyorum. 😏
MerveeD Suleehamdi Rabbim gönlünüze göre versin canım.. Eger ümitlenmek istemiyorum diyorsan 2 gün daha bekle istersen. Ben adet geçikmemin 8.günü yapmıştım 🙈
Ecrin_Su47 Suleehamdi Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bnimde iki gün geçti ama belrtikerim çok fazla daha yapmadım
MerveeD Suleehamdi Teşekkür ederim canım şimdide günüm yaklasıyor diye uyuyamıyorum 35 gunum kaldı uygulamaya göre 🙈 Gecen ayda yapmıssın üzülmüşsün madem bence kendını şartlandır cumartesi gunu yap 2 gun daha beklemiş olursun hem
B-Y94 Tebrikler sen hamişsin büyük olasılıkla iyi dayandın ben hemencicik yaparım ki 🥰😂 yap bana haber ver kız
Suleehamdi B-Y94 dur kız daha test bile yapmadım. Allah mı söyletti hamiş diye 😘 ümitlenmek istemiyorum o yüzden dayanmak zorundayım 😏 haber ederim tabiiki
Suleehamdi MerveeD amiöm inşallah hepimizin canım. Valla zor bekliyorum zaten ama dayanmaya çalışacağım. Siz 8 gün nasıl sabrettiniz. Belirtiniz oldu mu
MerveeD Suleehamdi Benım aşırı sancılı gecer adetletım ve adet olmadan 3 4 gün önce kasık agrılarım ve Gögüs agrılarım baslar herzaman da 3 gün gec olurum.. 1 aylık evlıyken korunmayı bırakmıs tık bırakır bırakmaz hamıle kalacağımı beklemiyordum ve aynı adet olacakmısım gbı agrılarım oluyordu sureklı lavobaya gdıyordum adet oldum sanıp. Arkadasımla konusurken syledım adet olmadım acaba hamılemıyım ama sanmam fılan dıye bana zorla test aldırdı bır yap dedı yapar yapmaz cıft cızgı cıktı ben şok. Nasıl elim ayagım tktredı Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ve ben o 3 ay kasık agrısı cektım süreklş yattım ilk haftalar gece yataktan adet oldum sanıp kosarak tuvalete gıdıyordum çok korkuyordum düşük yapacagım dıye ama cok sukur 35 haftalık olduk
Suleehamdi uzumlukekimmm geçen ay da 1 gün gecikti o zaman yapmıştım tek çizgi görünce dayanıyorum bu ay yapmamak için
Ecrin_Su47 Suleehamdi bir ayıdır miğde bulantısı ve afedersiniz kusma var yorgunluk iştahsızlık baş ağrısı baş dönmesi göğüsume iğne batması kasik ağrısı göğüslerimde dolgunluk ve 16 aylık bebeğim var emziyorum hala sütüm az gelmeye başladı sürekli uymak istiyorum gece gündüz fark etmez yeterki biraz uyuyim diyorum aşırı koku hassasiyeti var sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum insan zeytinyağı sarmasindan migdesi bulanır mi 😂bn bulanıyor işte sürekli 🤢bu şekilde dolaşıyorum aklıma bile geldiği zaman migdem bulanıyor 🥴
Suleehamdi MerveeD okurken tüylerim diken diken oldu canım ya. Maşallah canım tebrik ederim. Benimde adet olacakmışım gibi karın ağrım ve göğüs hassasiyeti çok fazla oldu bu ay bende sen gibi tuvalete gidip duruyorum adet sanıp ama bende test yapmadım daha
Suleehamdi MerveeD ya maşallah canım Allah sağ salim kurtarsın inşallah kuzum. Dayanabilirim bekliycem
MhtpKycgl Suleehamdi eğer normalde bu kadar gecikme yaşamıyorsan yap bence çünkü eğer varsa az da olsa çizgi çıkıyor bence banada hep bekle bekle dediler hep üzülüyorum diye dedim beklim bari en fazla 5 gün dayanabildim bence 3 gün beklemişsin zaten yarın yap olmadı gecikmen devam ederse yine yaparsın nolcak☺️ İnşaAllah güzel haber alırsın burdan bize de duyurursun nasipse benim son günlerim her zaman ettiğim duamdır Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin biz sevindik kalbinde bu sevgiyi tatmak için yanıp tutuşan herkese de Rabbim bu duyguyu yaşatsın 🤲🏻
Suleehamdi MhtpKycgl evet normalde hiç şaşmaz hep gününde gelir Bi geçen ay bir gün gecikti onun haricinde hep gününde geldi ilk defa 3 gün gecikti. Dayanamazsam yapacam canım. Amin inşallah yapınca size buraya atarım teşekkür ederim duaların için Allah sizinde elinize ayağınıza kavuştursun inşallah
cgnduru Suleehamdi benimde öyle oldu 13 aralıkta olmuştum en son 28 günde bir olurum 11 inde olmam lazımdı.. baktım geçti 15 ocakta test yaptım direk pozitif çıktı varsa reel gecikmiş zaten çıkar benimde goguslerim baya agridi yururken bile tutuyordum ağrısından ❤ inşallah vardır
Oslemasel Ben adet bir gün gecikince yaptırdım, silik çıkmıştı. Ertesi gün biraz daha koyu, döllenme günü de önemli