Papatyaytt Gizemsenol kız hoccc canını sıkma o haftada benm bebegimde o kilodaydi şimdi 39+5im kilosu 3.900 Gr şoklardayim nasıl dogurcam diye kara kara düşünüyor 😢😅😁
Mlk116 Gizemsenol sağlıklı olsun yeter kilo önemli değil arkadışımın bebeği 37. Haftada 2600 gr doğdu şu an 10 aylık hâlâ minyon ama çok sağlıklı maşallah korkmayın❣
northandmother Gizemsenol Amann boşver bacım dert etme çok şükür bak bugünlere gelmişsiniz seninde bebisinde sağlığı yerindeyse bırak 4 buçuk doğmasın 2 buçuk 3 doğsun rabbim yeterki sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerinde başına ❤️
Ceydahisir Gizemsenol Her bebek farklıdır annesi 😊 minyon bir bebiş olabilir 👼 zaten herhangi bir sıkıntı olsa doktorun sana söyler uyarırdı canım merak etme 🌸
Nargiza97 Gizemsenol 34 haftadayken 2250 benimki doktorum normal dedi, eşimde bende kısa boylıyız o yüzden içim rahat fazla gereksiz kilolu olmasında….
minikkurabiyelerinannesi Gizemsenol sağlıklı olsun da kilosu çokta önemli değil. Bu arada muz , yulaf , kaşar vs bebeğe kilo aldırıyor içiniz rahat değilse bu aralar tüketin belki faydası olur ☺️
musayakub Gizemsenol 35. haftadayken 2500 dedi doktor bence normal simdi bende 37. haftadayim tahminim okadar olmustur senin bebisle ayni… nasip bakalim
OsmanEge_12 Gizemsenol 39 da fln doğarsa gayet iyi bence alır çünkü sen kaşar yumurta süt muz badem fln ye cnm benim oğlum 2940 doğdu hiçbir sıktıntı olmadı şükrü korkma sağlıklı olsun yeter
Zynp44 Gizemsenol valla 35+5 de benim 2716 kgdı. Sanki az bi zayıf geldi bana muz ve ligth süt tüket doğuma kadar birde kaşar. Ama üzülme önemli olan sağlıklı olması dr normal dediyse sorun yoktur 🙏💕
erdem_agah Gizemsenol bence normal zayıf da değil kilolu da. 3 kilo olur dogana kadar zaten. Sağlıkla gelsin inşallah bebeginiz 🥰❤️
kokulutaslar89 Gizemsenol inş 🙏 bebeğime giden damarlarda direnç var yeteri kadar besin gitmiyormuş kan sulandırıcı kullanıyorum inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz