Semanurelkun Uygulamaya göre son 1 günümüz ama kızçenin gelmeye niyeti yok 😮💨 Bize dua edin teyzeleri, annesi onu çok merak ediyor…
Bebekisi Semanurelkun son 4 ama bizde de durum aynı.. her arayanın daha doğmadı mı soruları altında bekliyoruz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Filizsaracc Semanurelkun uygulamaya göre geçtik bile biz 40+1 bugün ne sancım var ne açılmam gelmiyo😢
Semanurelkun Bebekisi amin hepimize nasip olsun inşallah😍 Her gün aranıyoruz 😮💨 Sonunda doğurdum diye paylaşım yapacam bu gidişle 😂😂
Semanurelkun Hilalkhrmn417 oooyyy ne güzel yaaa 🥹 Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Nasılsınız? Nasıl geçti süreciniz?
Bebekisi Semanurelkun Çok ağırlaştım şişmeler sızılar ağrılar peşimde olmasa daha katlanılabilir olabilirdi bu bekleme süreci 😅😂senin durumun nasıl ? ☺️
Semanurelkun Bebekisi gece adet ağrım ya da kramplarım olunca tamam ya sabaha doğururum diyorum sabah bi uyanıyorum sanki hamile bile değilim öyyyle rahatım😂😂1 2 cm açılmam var ama kızçe içerde horon derdinde son haftası gelmezse zorla alacaklar😂
caganin_annesi Semanurelkun son 10 ama sıfır belirti yavvv bende doguramiyorum diye aglayanlardan olacağımı kim bilebilirdi?
Semanurelkun caganin_annesi bende erkenden doğururum diyordum güya 😂 Şimdi doğuramicak mıyım acaba diye düşünmeye başladım
Filizsaracc Semanurelkun ben İngiltere’deyim burda 42 ye kadar bekletiyolarmış bende 1 buçuk ay önce geldim buraya
Bebekisi Semanurelkun aynısı ahaha sancılarım geliyor diyorum bir bakıyorum geçmiş, pazartesi hastaneye gitmem gerekiyor duruma göre ya suni sancı verecekler ya da bir hafta daha izleyeceklermiş herşey pazartesi kararını bekliyor 🙈 Eşim umudunu kesti bizden 😂
Semanurelkun Bebekisi 😂😂😂 Bizimdi yarın kontrolümüz var. Geçen hafta doktorumuz 1 hafta daha bekleriz müdahale etmicem dedi tabi hanımefendi içerde sağlıklıysa 😮💨 ne var sanki kendiliğinde usulca doğsa
Semanurelkun Muskulpesent Bana teselli oluyorsunuz şuan😭😂 sanki doğuramayan tek benmişim gibi hissediyordum