Maviii sevgitekes 1 numara stok yapmayın bence elinizde kalır çocuklar hemen kilo alıyor 2 numaraya hemen geçiyorlar
Betuulozturk07 serapinci 6 kılo dogurmıcaksanız sıkma olmaz 1 numaralı bezin digerlerinden farkı zaten daha esnek ve lastiksiz olması :)))
serapinci Betuulozturk07 aldığım bezde bile 2-5 kilo yazıyo 6 kilo bebege nasil olsun ya güldürmeyin beni😂 yada güldürün hoşuma gidiyo😂 bilmem belki dogururum neden olmasin😂😂😎
bircicekannesii serapinci Katılıyorum canım bende 2 ile başlıycam direk 2 aldım el insaf 1 no prematüre gibi yani 2 bile küçük kaldı kiii. Direk 2 ile baslayalım 😄🤪
Betuulozturk07 serapinci tek bez markası sizin aldıgınızmı acaba :) baska bezleride araştırın derim ben size 6 kılo bır numaraya kadar diyorum. 6 kılo doğurursanız gines rekorlar kitabına girersiniz :)
Eylul2019 sevgitekes canm baby turco kesinlikle asiri kalitesiz bir bez.ciside kakayida hemen disari cikariyor.baska marka almalisin bence.tabi senin karar8n yine ama ben tecrubemi paylasmk istedm
bircicekannesii Serapcemre 1 no küçük diye almadım 2 no aldım şahsen o bile minicik direk 2ile başlayın diyorlar ama olur değil mi kilosu iyi gidiyor bide bebeğimin
Serapcemre bircicekannesii benm kızım 3150dogdu 1aylıkken 4400olmuştu bile ben birle başladım 15gün kullandım kılosu ıyıyse ikiyle başlanması daha iyi ama ben hamileym şu an bu mınnoşta zayıf olcak 😊 o yüzden ben yine bir no kullanrm
serapinci bircicekannesii dimi ama canım yani iri bebekse olmaz yani olur diye ısrar etmeyi de hiç anlamıyorum 😂😂
Haticerbass sevgitekes Bende indirimden 2 no bez almıştım sleepy bi geldi küçücük kilo olarak da 3 5 yazıyor üzerinde, zaten bebeğim böyle giderse 3 üzeri doğucak o yüzden bende direk 2 ile başlamayı düşünüyorum o yüzden 1 numara çok almayın bence
Eylul2019 sevgitekes her markayi kullanmis biri olarak canbebenin yeni serisi ve sleepynin extrasida naturalide cok guzel
miniktirtilim sevgitekes 240 adet molfix almistim tam yetti diyebilirim 40 cikana kadar rahat rahat kullandik. Sonra 2 no gectik ama cok buyuk geldi oda kizimda zayifti biz 1 numaraya sonra geri donduk😀😀
Ozge sevgitekes 128li sleepy aldım. Yenidoğanda çok bez değişiyor diye. Arkasını bebeğin sevip sevmemesine göre değişir.
serapinci Betuulozturk07 hadi canim gerçekten mi vay canına inanamıyorum ben şok 😂 öyle bir düşüncem var aslında ama sen şimdi buna da kızarsın apla kızma ben girmem sen gir yakışır 😂😂
Betuulozturk07 serapinci cahil cahil sağdan soldan duydugunuz laflar ile çok bilmişlik yapmayın :) okulunu okuyup biyerlere gelmiş insanların tavsiyelerini dinleyin:)
serapinci Betuulozturk07 aplaa sen sınırını niye benden cikariyon kız sakın ol bebene zarar😂 senin gibilerin tavsiyelerini dinliycegime dinlemem daha iyi süper zeka aplam benim sen bilmislige devam yurruu kim tutar seni.
Yesim619 sevgitekes Bir paket aldım doğuma giderken 50 li falan.direk iki numara ya geçtim zaten kimi bezler bant kısımları ndan çok sıkıyor