PrensS_annesi sevgitekes canım bende Trendyol dan 160 adet 1 no. 168 adet 2 no aldim. Bence yeterli gelir.
Nazlii__ sevgitekes 128 tane aldım henüz kullanmadık tabi ama bence sende bu civarlarda bir miktar al 1 numarayı çok almayı önermiyorlar çabuk büyüdüğü için
Serapcemre sevgitekes geçen 1alana ıkıncısı 1tl kampanyası vardı baby turconun 1numaradan 160 ıkı numaradan 168tane aldım 😊ılk cocugumdan biliyorm bakalım
Betuulozturk07 PrensS_annesi bezlerın üstünde bile günde kaçtane kullanılacağı yazıyor :) yenidogan bebek günde 7-8 bez kullanır. Çiş degil bu kaka bagırsaklarını temizlemesi açısından 165 size anca 1-1.5 ay yeter :(
Ikinciyeanne Ilk dogumumda oglum günde 8 10 bez değiştirmişti yenidogan cok sık bez degistirir o yuzden 160 iyi
sevgitekes PrensS_annesi iyi mi peki çok methini duydum İlk defa trendyol da alıcam bu bilgiler nasıl oluyor aldığın bu mu
sevgitekes Nazlii__ Ayn bende kararsız kaldım ama çok sık değiştirdik kızımda hatırladığım kadarıyla 160 alayım en iyisi
Eylul2019 sevgitekes canm baby turco kesinlikle asiri kalitesiz bir bez.ciside kakayida hemen disari cikariyor.baska marka almalisin bence.tabi senin karar8n yine ama ben tecrubemi paylasmk istedm
bircicekannesii Serapcemre 1 no küçük diye almadım 2 no aldım şahsen o bile minicik direk 2ile başlayın diyorlar ama olur değil mi kilosu iyi gidiyor bide bebeğimin
Gorkeminannesi sevgitekes 144lü ve 44 lü prima aldim toplam 188 tane bunlar bitince 2ye gecerim diye düşünüyorum
serapinci sevgitekes ben 80 adet 1 numara aldım iyi ki de az almışım bez geldi bi baktım minicik çok küçük inşallah olur yani bide 33 haftalığım biraz irirymis bizimki. 2 numara da aldım 1 olmazsa hemen 2 ye başlarım diye
Betuulozturk07 serapinci 1 numaralı bez zaten 6 kiloya kadar kullanılabılıyor bu kadar tedirgin olmayın o bez bile ona büyük gelicek emin olun
serapinci Betuulozturk07 her bez kullanılmıyor ama çocuğu sıkıp rahat ettirmiycekse tedirgin oluyorum normal olarak 😊
Betuulozturk07 serapinci 6 kılo dogurmıcaksanız sıkma olmaz 1 numaralı bezin digerlerinden farkı zaten daha esnek ve lastiksiz olması :)))
Betuulozturk07 serapinci cahil cahil sağdan soldan duydugunuz laflar ile çok bilmişlik yapmayın :) okulunu okuyup biyerlere gelmiş insanların tavsiyelerini dinleyin:)