Kestanegulsah Kullanıpta memnun kalan varmı doktorum bugün yaZdı kısmetse yatmadan içicem inşaAllah faydasını görürüm 🙃
Hilalyildirim Kestanegulsah ben cok memnunum. Günlük hayatima donmemi sağladı. Ilacin etkisini gostermesi icin ac karna ve saati saatine icmeniz gerekiyor sakin aksatmayin. Ben her gece yatmadan saat 11de ac karna iciyorum.
Edabykl Kestanegulsah 4 aydir kullaniyorum onsuz yasayamam 😂 bazilarina etki etmiyomus ama bana etti çok şükür 15 günde paketim bitiyor eczaneden her almamda adam diyor bu ilac cidden ise yariyomu dedm onsuz yaşayamam 😂
Babysharkdutdutdut Kestanegulsah 19 haftalık olmamıza rağmen hala elim kolum olan bir ilaç. Dün gece içtiğimi çok yediğim için midem eritmemis bugün yerlerde sürünüyorum
Vatanseverr içtiğim halde mide bulantım devam ediyor ama içmesem daha kötü olurmuyum bilmiyorum bazıları aylarca kullanıyormuş. 4 aylığım ama hala midem kötü😔
Dicle53 Gün-de 6 _7kez kusuyordum 4.ayima girdim bulantılar devam ediyor.prilam alınca iyiyim hatta beni 3 gün idare ediyor. Umarım size de iyi gelir ancak ciddi manada uyuşukluk uyku ve ağız kuruluğu yapıyor burun tıkıyor
Kestanegulsah VEYASS Edabykl Hilalyildirim Dicle53 Kızlar valla billa süpersiniz Allah razı olsun cvp verdiğiniz için bugün 1000 ml serum yedim okadar kötüyümki 2.5 yaşında çocugum var bir tencere çorba yapamaz haldeyim inşaAllah bende faydasını görürüm 🥰🥰🥰
Edabykl Kestanegulsah insallah faydasini gorursun cok bulantin olursa gunde 3 kez kullanabilirsin doktorum oyle dedi bana bazen cok bulaninca 3 kez iciyorum
Kestanegulsah Babysharkdutdutdut benimde oğlumda uzun sürmüştü bulantılarım inşaAllah bu sefer uzun sürmez ozaman zofer kullanıyordum prilam ilk defa kullanacağım
Bilge_94 İlk zamanlar etki etmediğini düşünmüştüm gece yatarken aç karna 2 tane aldım öğlen de 1 adet aldım o ağır dönemleri öyle atlattım şu an hafifledi ama yine de geceleri 2 tane alıyorum arada hafif oluyor bulantılarım
kubr_pak Kestanegulsah Ben ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kullandım çok şükür onun sayesinde ayakta durdum şimdi ikinciye hamileyim yine kullanıyorum çok şükür yine çok iyiyim, gece yatmadan önce 2 tane içiyordum gün boyu mide bulantısı vs olmuyordu
Kestanegulsah kubr_pak peki şuan bende yemek görsem midem bulanıyor bırakın yemeyi oda geçiyormu mide bulanmayınca beslenmede düzene giriyormu su bile içemiyorum çünkü
kubr_pak Kestanegulsah Mide bulantısı geçince yiyebiliyorsun ki yemek zorundasın bebeğin için ama prilam gerçekten çok çok iyi geliyor, ben ilk hamileliğimde 2 güne bir hastanelik olurdum, doğuma giderken bile bulantım olmuştu içmediğinde direk başlıyor bulantı kusma
Ozuoz Mükemmel bir ilaç, onsuz napardım bilmiyorum. Akşam 2 tane içiyorum sabah bomba gibiyim. Doktorum yavaş yavaş kes dedi, 1. Gün çat diye bıraktım ogün mahvetti. Dün gece 1e düşürdüm gün içinde gayet iyiydim.
Beyzossb Kestanegulsah Ayyy hayatımı kurtaran ilaç. 6 haftalıktan 19 a kadar çok bulantım oluyordu suyu bile çıkarıyordum prilam sayesinde yemek yiyebildim su içebildim 😍 şimdi 22 haftalığız bazen bulantım olunca içiyorum iyi geliyor