Milkkk Merhaba kızlar. Adetime 6 gün kala productor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Aranızda negatif görüp sonradan pozitif olan var mı ?
Hacerrrcakmak Milkkk merhaba ben varım yalnız testin adı predictör early benim yaptığım siz prodoctor var onu mu yaptınız acaba. 7 gün kala yaptım negatif gördüm bugün 3 gün kala yaptım pozitif.
Tusami Milkkk benimde 7 gün var,bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bekleyeceğim şimdi , days comfort yaptım ben, ama erken işte
Deletedmom_7 Milkkk adetine 2 gün kala kan testi negatif çıkmış Şu anda da 18. haftasına girmiş bir gebeyim. Bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum burada bu postları görünce üstüne basa basa söylüyorum Adet gecikmesi olmadan hiçbir şekilde kan ya da idrar testi yapmayın.
Hacerrrcakmak Milkkk hiç acele etmeyin en duyarlı erken gebelik testi bile son 3 gün kala falan net sonuç veriyor neden derseniz döllenme tarihini kimse bilemez o yüzden son 6 gün olayı biraz saçma. Neye göre kime göre son altı güne kadar sonuç veriyor belki benim çatlamam döllenmem geç oldu 😄 o yüzden en az 3 gün kalana kadar erken gebelik testi bile doğru olmayabiliyor. Siz bekleyin ben şu an emin olamiyorum bugün silik çizgi çıktı cumartesi gecikmenin ilk günü olacak kan vericem inşaallah
Milkkk Tusami yorumlara bakıyorum kimisi 1 hafta kala pozitif görmüş , kimisi negatif görüp sonradan pozitife dönmüş . Beklemekten başka seçenek yok . Ya pozitif görücez yada adet olucaz 😁
Milkkk Deletedmom_7 haklısın canım ama Daha önce 2 tane karnımda öldü 1 tane kimyasal gebelik geçirdim . Eğer tekrar hamile kalırsam pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerekli o yüzden 1 gün bile benim için önemli 😞
NobleMom Deletedmom_7 geç döllenmemiydi sizin acaba? Bu süre zarfında düzenli ilişkiniz oluyormuydu yoksa cidden kana geç mi yansıdı hcg. Bu arada rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Deletedmom_7 Milkkk o zaman canım bu kadar erken yapma yine de yani adet günü yap en azından çok fazla erken yapıyorsun 6 gün çok erken
mihribanevrim Arkadaşlar idrarda gebelik testlerine güvenip rüyalara kapılmayın lütfen sonra üzülen siz olursunuz. Prodoctor erken gebelik testini 1 gün adet geçikmesi olunca yaptım negatif geldi. Akşama moralim düzelsin diye nöbetteyken kanda beta HCG testi verdim değerim 10.000 üzeri ultrason da ise kese ve fetal yolk salk gözüküyordu. Eğer gebelik süpheniz varsa veya planlıyorsanız aile hekimliklerinizden adet gecikmesi dönemlerinde beta HCG baltırabilirsiniz
Deletedmom_7 NobleMom geç döllenme olduğu için kana geç yansıdı. Adetime 2 gün vardı vajinal enfeksiyon sebebiyle gitmiştim arada doktorum gebelik testi de istemiş negatif çıkmıştı. Dedim bu ay da olmadı herhalde kestim ümidi. Ama bir türlü de adet olmadım. 8 gün geçti olacak gibi değil dedim bir evde test yapayım kaset test yaptım o kadar net çıktı ki silik de değildi çizgilerin ikisi aynı çıktı. 13. Gün de gittim doktora hem kese hem kalp atışını duydum ❤️. Halbuki adetten 2 gün önce negatifti.. Beta bebek tutunmaya başlayınca kanda artıyor. Yerleşme tamamlandıktan sonra. O yüzden Adet öncesi yapılan testler hatalı sonuç verebiliyor. İlişkiye gelirsek benim eşimle hep düzenli bir birlikteliğim var.. Ama diyorum ya kesin sonuç için en iyisi adet gecikmesinin beklemek