sekerpare3 anladım canım bak şimdi konuyla alakalı sana biraz bilgilendirme yapayım. Benimde ilk gebeliğim fakat 37 nci haftada oluşum ve çok fazla her konuyla alakalı araştırma yapmış oluşum bana her konuda güzel bilgiler kazandırdı. Seni de bilgilendirmek, içini rahatlatmak, aslında endişelenecek hiçbir şey olmadığını belirtmek isterim. Öncelikle gözün aydın senin adına çok sevindim aramıza hoşgeldin melek bebişin ve sen 🥰 Şimdi ilk muayenede son adete göre daha küçük bir haftaniz olmasına rağmen kese boyutuna göre 5inci hafta ile uyumlu göstermiş. Bu çok erken hafta olduğu için bu bilgi degisebilirdi zaten. Bebek görüntülendikten sonra daha net hafta belirlenir bebişin crl (baş popo) ölçümüne göre. Sen keseye göre söylenen haftayı çok kafana takma. Bu aşamada en doğru olan, 6-7 ve 8 inci haftalarda yapılan bebek baş popo mesafesine göre olan haftadır. Bebek görünmüş galiba 7+0 da ve sanırım crl olcumune göre 6 hafta 3 gün ile uyumlu çıkmış. Ultrasonlarda bir iki gün yanılma payı vardır elbette ama hemen hemen o civarlarda bir gebelik haftaniz var kısaca. Demem şu ki endişelenmeni gerektirecek hiçbir durum yok canını hiç sıkma boşuna. Tabi başka doktordan randevu alabilirsin bu senin tercihin ama aklını böyle seylerle hiç meşgul etme ve sakın ha sakın bu uygulamada çok faxla araştırma yapma 🤭 bu uygulamada her türlü konu mevcut. Adami çileden çıkaracak cinsten. İnsanı okudukça strese sokuyor. Sonra düşünüyoruz acaba bende de böyle mi şöyle miydi vs vs… Uzun oldu kusura bakma🥰 İyi geceler ❤️