mac [bilinmeyen] CansuBuzdemirSoylu [bilinmeyen] tly Harunnisa Eliiifbasar kaçıncı haftadan sonra sık sık gitmemiz gerekıyor ben 26 haftalığım dün gttim brdaha 1 ay sonra ya alcam geç değildir umarım
Eliiifbasar [bilinmeyen] Haftada 1 çağırılması gerekiyor ve her seferinde nst ye girilmesi gerekiyor.
tly mac benimki 33. Haftadan sonra randevularimiz siklasicak demisti. Normal diye dusunuyorum birdahaki gitmenizee sorarsınız zaten
Dilekkkk mac doktor kendi dio zaten Canım daha sık gel diye bundan sonra bu kadar zamanda görüşüceğiz die ama bildim kadroyla 32 den sonra flaan
FundaMuminCoskun 32 de gtmıstım 36 ya kadar 2 hftada bir gel dedı sonra hftada bir dedi doktor bnde 34 te bıdaha gtcem snra 36 da gtcem snra her hfta gıdıcem
AyeglGzkaraKarabulut bence gebelik durumuna göre değişiyor ben 35 haftalığım dr kendini kötü hissetmezsen 20 gün sonra göreyim yoksada iki hafta sonra gel dedi üstelik bebeğin iki hafta önde gittiğini söyledi yani 37 haftalık görünüyo doğuma giderim eğer dr dediği gibi erken gelirse 😂😂