Edabykl aslhankrhan94 yani evet cok erken ama insan bakiyo hamileyim bise hissetmiyorum ama bebek acaba iyimi icerde bide 4 hafta arayla kontrol olduğu için cok uzun geliyo bana 🙄😂
aslhankrhan94 Edabykl Öyle gerçekten kontrol zamanlarımı iple çekiyorum bazen 3 haftada bir gidiyorum 🤣 Ama 20den sonra karın filan da çıkınca aha diyosunuz gerçekten bebek var burda 🤣 Sizinda az kalmış, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🌸
Edabykl sumel1a evet degisebilir öyle cok asiri kilomda yok desemki kilodan kaynaklı ama bazen cidden unutuyorum hamile olduğumu 🙄
Edabykl Duyguylmz benimde bulantılarım var aslinda prilam kullaniyorum simdi sadece uyandigimda oluyor bulantim geri kalan zamanimda pek olmuyor
Duyguylmz Edabykl ilk gebeliğimde kulllandım ama bana fayda etmedi malesef. Bu gebeligimde oyüzden kullanmadım. 9 haftadyım hayırlısıyla bi 16 haftaya gelseydim rahatlardım inşallah cok zor geçiyor bugünler
edis22 Edabykl iste tam da bebek o. Ilk baslarda zaten pit pit diye hissedersin. Banada dr sordugunda pit pit sanki balon patliyor.us gibi hissediyorum dedim ve dr bebegin hareketleridir o dedi. 20 haftadan sonra net anlarsin artik. Hatta bazilari 24 haftaya kadar hissetmeyebiliyorlar
Edabykl edis22 o zaman bazen hissediyorum demekki bazen uzun sure tutuyorum karnıma çünkü pit pit oliyo karnim 🙈
Edabykl Duyguylmz evet bende baslarda cok kotuydum ama prilam bana etki etti suan hafif sadece uyandigimda kotu oluyorum o kadar
Edabykl aslhankrhan94 aslinda benm karnimda cikti yani normalde hamile kalmadan karnim dumduzdu ama suan masallah goren hamile olduğumu anliyo 😂🙈
miniktirtilim Edabykl kiz sabahtan beri adet agrisindan beter git gelli karin agrisi ve bel agrisi yasiyorum sabahtan beri 8 kez kustum kalcam cok agriyor ben bebegi hissetmesemde olur suan o kendini hissettiriyor😀😀
Edabykl miniktirtilim hahah yeterki saglikli dogsunlarda benimde belim agriyo ama ben bazen unutuyorum hamile olduğumu yaaa 🙈😂
DemirinAnnesiiii Edabykl daha erken bence bende o haftalarda hiç hissetmiyordum kasları daha çok zayıf çünkü ilk tekmesini 20 +2 de bugün hissettim. Bence sizde 20. Hafta da hissedersiniz
Edabykl DemirinAnnesiiii yok erken oldugunu biliyorum ama boyle hissetmiyorum ya mesela kotu dusunuyorum bazen acaba iyimi icerde hareket ediyomu ya doktora gidince kotu haber alirsam pimpirikliyim sanirim 🙄
edis22 Edabykl tabiki. Saglikli olsunlar gerisi hic onemli degil ama endiselenme hissetmedim diye daha cok erken. Rabbim hepsini korusun🤲🏻🐣🥰
DemirinAnnesiiii Edabykl hiç endişe etme bence canım sağlıklıdır bebeğin 🥰 ilk zamanlar bende öyleydim bde ben düşük riski atlattım bazen hala iyi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum
Edabykl DemirinAnnesiiii kanama olmadigi surece aslinda cok korkmamak lazm ama annelik duygusu işte elinde olmuyor düşünüyorsun hayirlisiyla alacaz kucagimiza insallah 🤲🏼