annesinin_beybisi Larakaya ben bazanin altina kaldirdim simdilk ayrıca ıslak mendil dışında 1 paket bez şampuan bebek bakım örtüsü de aldım sonuçta önce veya sonra bunlar alınacak her türlü 😊
Larakaya annesinin_beybisi Ayn bende banzanin altına katmayı düşünüyorum kartonla berabermi kartınız yoksa başka şekilmi kaldırdınız
Larakaya La_le evet az önce baktım gördüm herkez memnun ve şuan fiyatı 69 TL kayet uygun teşekkür ederim
Nskyhn Larakaya park yatak aldımm. Kanz with me olandan , anne yanı da oluyor sallanma özelliği alt değiştirme kısmı var güzel sağlam
annesinin_beybisi Larakaya kartonla değil 2 li poşette satılıyordu ıslak mendil 4 tane aldım öyle posetiyle koydum baza altında zaten güneş de görmez daha önce de bebek için değil ama ev için toplu almıştım kuruma vs. olmadı kullandim
yigitinannesiiiii annesinin_beybisi bencede kurumaz canım sanki ıslak mendilleri bugün üretip yarın sizemi satıyolar marketlerde depolarda beklediği zamanlar kurumuyorda kurumaz diye düşünüyorum😂😂
annesinin_beybisi yigitinannesiiiii aynen öyle canım zaten 2023 yazıyor son kullanma tarihinde bu ıslak mendiller 1 aya biter ı sı bile kalmaz bebis dogunca😸
BeyzaF Larakaya bende 14.haftada almıştım çekmece de duruyo bişey olacağını sanmıyorum ya ağzı açılmadığı sürece