Larakaya Merhaba kızlar 4 aylık gebeyim ekimin başı doğumum hayırlısiyla. Islak mendil almayı düşünüyorum 12 li slepy natural yenidoğan şuan güncel fiyat 125 TL indirime girmiş acaba erken mi alsam alsamda nasıl saklamam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz🙂
Nskyhn Larakaya benimle aynı 💚 Ben ıslak mendili en son düşünüyorum ya aslında kurumaz ama ıslak mendile gelene kadar diğerlerini alayım o yine indirime girer diyorum 🍀
annesinin_beybisi Larakaya ben internetten almadım şoka gelmiş 2 li paket 16 tlydi sleppy ben de 19 haftalık hamileyim 2 paket aldım erken değil bence 😊
Bayancorek Larakaya Doğumum eylülde olacak ama ben sleepy stokladım geçen ay, açılmadığı ve ters koyulduğu takdirde sorun olmuyor. 🌸
Ozlm0916 Larakaya erken değil kuzum al indirimdeyken daha zaten alacağın bi sürü sey var ıvırı zıvırı aradan çıkar şimdiden ben 4 aylıkken baslamıştım battaniylerini muslinleri bakım seti banyo seti ana kucağı cantası oyun halısı felan vs. Herşeyini aldım şimdi sadece besigiyle kiyafetleri kaldi
Larakaya Nskyhn bende öyle düşünüyorum elbet indirime girer 5 ay içinde ama zam gelirmi diye endişeliyim
Nskyhn Larakaya herkes al diyor ne bileyim ben saklayanlari gördüğüm halde sanki o ıslak mendile yine bir şey olacakmış gibi düşünüyorum 😂 eşim de önce diğerlerini alalım onu alırız hele diyor
yigitinannesiiiii annesinin_beybisi bencede kurumaz canım sanki ıslak mendilleri bugün üretip yarın sizemi satıyolar marketlerde depolarda beklediği zamanlar kurumuyorda kurumaz diye düşünüyorum😂😂
Ozlm0916 Larakaya aynen canım kafan rahat eder en azından ufak tefegi almanda bi suru zaman alıyor zaten
Larakaya Bayancorek kapağı aşağı doğru katicam peki güneş almayan yere katılmalı yazıyor yatak odamın gardorubunun içine katsam olurmu acaba
annesinin_beybisi Larakaya ben bazanin altina kaldirdim simdilk ayrıca ıslak mendil dışında 1 paket bez şampuan bebek bakım örtüsü de aldım sonuçta önce veya sonra bunlar alınacak her türlü 😊
Gny18 Larakaya bende islak mendil ve bez stokladim valla cok ucuza bulunca kaptim hemen islak mendil bozulan bisey degil alin bence erken degil