Htcnal Bsrayldrm35 Yedim valla.Hatta su an canim yine cekti😅 Allah’in cilegi neden cocuga leke yapsin 😊😊
Htcnal Deletedmom_110 Ciger de mi yemiyorduk😅😅 Benden nasil bir sey cikacak cok merak ettim.Ne yenilmiyorsa yemişiz😅😅
121 dnz_dnz Ben fazla aşırı tükettim gerçekten çünkü normalde de çok seviyorum, doktor da yasakladı en son. Şimdi rahatım çok şükür kumu dökerken de baya bir yanma yaşadım. Doğumdan hemen sonra yine çilek yemeye başlayacağım 😊
gorky Yok şimdi o yemekten dolayı değilde şimdi yendiğimizde eğer elinizi yıkamazsanız yada vücudunuza sürülürse eliniz iZi çıkıyor hatta bu ciğerde de olmuş bunu bizzat gördüm yani
Sevensevilen Bsrayldrm35 bende çilek lekesi var. Çünkü anneciğim yemekle kalmamış denemek için kalçaya sürüvermiş ☺️ bir yerlerinize sürmediğiniz sürece sorun yok
Mutlubirhamis Bsrayldrm35 kaynanamı dinlesem asla yememeliyim 🤣 ama yiyorum tabii ki minik kızım çok seviyor çileği 🤰
Rmzy-01 prensesafra1_ maşallah bende kız bekliyorum 33 haftalık olduk bende yiyorum valla inşallah benimde çilek gibi kızım olur darısı bize🤲😂😂
Dark Bsrayldrm35 nerdeyse her gün yedim. Hiç bişey olmaz. Sadece iyi yıkayın çilekte kalıntı çok oluyor.
KkubraOz Bsrayldrm35 ay valla kase kase yiyorum. Aşerip yemezsen leke çıkar filan bunlara da hiç inAnmıyorum. Sonuçta herkesin maddi durumuda eşit değil çocuklar komple lekeli doğardı o zaman 😃 canın çekiyorsa ye canım takılma böyle şeylere 😊