Hacerrrcakmak Meltemondessss evet göğüs ağrım hassasiyet beyaz peynir gibi değişik bı akıntı ve sağ kasık batması yoğundu. İnşaallah herkese nasip olur 🍀🙏
Hacerrrcakmak Asyarslan60 yaaa sorma heycan yaptım test gelince dayanamadım yaptım daha adete 3 gün var 😀
hmyra95 Hacerrrcakmak benimde 3 4 gün falan yvardı bende yapmıştım seninki gibi çıkmıştı adet tarihimi 4 gün geçtikten sonra kan verdinim beta değerim 1400lerdeydi🙈☺️
Seymacoban Canimm çok mutlu oldum senin adına hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😍💜
Hacerrrcakmak Seymacoban çok teşekkür ederim umarım yolundadır herşey cumartesi kan vericem inşaallah çok sağol 🥰♥️🥰🍀🌼
mucizem721 Hacerrrcakmak hayırlı olsun canım yakın zamanda test ver yeni gebelik o yüzden silik çıktı benimde öyleydi
Tusami Hacerrrcakmak hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah 🙏test hangi marka acaba? Ben bugün days comfort yaptım 7 gün var adetime negatif çıktı ☹️Senin 3 gün kala çıkmış, içimde bir umut oldu valla 💖🙏
Hacerrrcakmak Tusami 7 gün kala yaptım negatif çıktı hemde piyasadaki en iyi markaydı predictör early en duyarlisi o normalde ama bugün 3 gün kala comfort daily marka test yaptım 3 dakika içinde çıktı kesinlikle sıkıntı yapma çok erken daha senin sonucun için