Hayat2706 Bugün cinsiyeti öğrendim 1 buçuk yaşında oğlum var . Buda erkekmis . Ben bu sefer kızım olsun istiyordum .. pembis.pembis giydireyim istiyordum ama sağlık olsun iki erkek annesi olacağım için de mutluyum . Yeterli sağlıklı olsun ❤️
Sare19 Hayat2706 benimde 3 yaşında kızım var içimden erkek geçiyordu ama kızmış buda olsun iki kız kardeş olacakları içinde çok mutluyum dost sırdaş olurlar inşallah öyle düşünün 😊
Zeh123-ra Hayat2706 canım kısmet benimde 3 kızım bende isterdim bir erkek çocuk ama olmayınca olmuyor hayırlısı neyse o oluyor
Seymasezer Hayat2706 ilk defa 2022 de hamile kalanlardan erkek cinsiyeti olan yakalamışken sormak istiyorummm. Mide bulantım oldu mu Canın tatlı çekiyor muydu Kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini Tşk 😀💜
Hayat2706 Seymasezer bu bebeğimde miğde bulantım açıkçası çok olmuyor ara ara tatlı çekiyor canım . 16.haftada ogrendim
Tugceuy Seymasezer ben 3 ay safra kustum mide bulantım oldu. 12. haftada erkek dedi doktorum. Şuan 14 haftalık 2 hafta sonra tekrar gidiceğim bakalım Buarada 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde (oda erkek) asla böyle olmamıştım çok rahat gebelikti
Bsraa59 Seymasezer canım benim öyle şeyler herkesde farklı oluyo boşuna ümitlenme yediğim tatlının haddi hesabı yokken 4 aylığım mide bulantılarım hala devam ederken kız olduğunu öğrendim 🙈😂
1bebiis1annnis Cansugamze_ darısı bana olsun inşallah cok istiyorum bi oglumun olmasini en basta sağlıklı olsun hayırlı olsun
Sare19 Hayat2706 şükretmek lazım hiç çocuk sahibi olamayanlar var veya bir çok kızı olup erkek isteyenler var Allah herkese nimetinş bir şekilde veriyor 🌸
Hayat2706 Tugceuy inşallah bende hep rahat geçiririm . Sağlıkla kucağıma alırım ilk oğlum çok hareketli çok yoruyor bu da öyle olur diye korkuyorum