Nur1234 deletedmom209 Anladım canım bende özelde yapacam normalde 9 ay 10 gün 27 eylüle geliyor ama suyum azmış yarına yatışım yapılabilir kansızlık var birde bakalım kontrole göre söyleyecek doktorum
deletedmom209 Merveozcelikcckl ya yeminle bilerek bakmadım doktoru arıyodum sigara çıkcam dicektim doğumhanede buldum kendimi 😂
Byncdii deletedmom209 sendende Allah razı olsun kuzum benım uzaktanda olsa yanında olabildiysem ne mutlu bana 🤲
deletedmom209 Nur1234 ya başka bi yere daha görün bana da geçen durduk yere suyun fazla dedi dedim bi günde mi fazlalaştı bu su ondan sonra bida baktı pardon yanlış bakmışım dedi
Beratalpinannesii deletedmom209 bende sabah bi doğum videosu izledim hala elim ayağım titriyo yarin psikologa gidiyorum nasipse 😔 travma olduk daha doğurmadan
Nur1234 deletedmom209 Canım bayan doktorum bi kaç defa daha inciledi yanlışım olmasın die emin yani şimdi hastaneye gidicem nst ye tekrar bakılacak ultrason da
Fatmaigdeli Cok sukur seninle birlikte bizde burda sanci cektik😄 rekor kirdin canim kac gundur rabbim yardimcin olsun🙏🙏😘
deletedmom209 Fatmaigdeli kuzumm benim allah razı olsun hepinizden sonunda evimizdeyiz kendime geldim nasıl özlemişim evimi
Cerenora deletedmom209 Yakında sana intörn olarak diploma vercekler😃 kurtulmana çok sevindim. Biraz daha beklesin yaramaz☺️
deletedmom209 Cerenora hahaha yemin ederim intörn geldi nst bağlarken sordu burda mı çalışıyorsunuz siz diye onu böyle yapcan diye tarif ediyom ya 😂
MerveBeyza Espbulut ben ilk doğumumda 3 cm açıklıkla iki hafta gezdim canım ağrı sancı ve su gelmeyince gerek görmüyor doktorlar doğumu başlatmayı